Niestety na to wygląda. Teraz jedynie zaprogramować bezpośrednio Eeprom
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Niestety na to wygląda. Teraz jedynie zaprogramować bezpośrednio Eeprom
CD wysiaglem , chyba 30x razy probujem on/off a nic, dalem nowe cd on/off a nic, myszle ze eeprom jest down
- - - Updated - - -
Moge dac do tego auta AR 169 2006 takie radio?? xxx.aliexpress.com/store/product/Universal-2-din-Android-4-4-Car-DVD-player-GPS-Wifi-Bluetooth-Radio-dual-core-CPU/1500501_32608234891.html
Moge dac do tego auta AR 169 2006 takie radio?? xxx.aliexpress.com/store/product/Universal-2-din-Android-4-4-Car-DVD-player-GPS-Wifi-Bluetooth-Radio-dual-core-CPU/1500501_32608234891.html
Nie wiem jak tam jest sterowanie z kierownicy rozwiązane. Chyba bezpieczniej jest wybrać dedykowane.
https://m.aliexpress.com/search.htm?...fa+romeo+159#/
Jest ktosz ze slonska co moze zrobic przeprogramowanie eeprom?
Przeglądnąłem sobie połowę wątku, mam Navi + Blue&Me - rok 2010, po lifcie. Ktoś bawił się w jakieś modyfikacje, wgrywanie nowszych map/zmiana języka nawigacji?
To pewnie sprawdziłeś jaką masz wersje softu i juz wiesz jaką mapę możesz wgrać bądź zaktualizować ConnectNAV [emoji12]
Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego nie mozna przewinąć utworów z płyt czy to CD czy MP3? Na starej wersji nie mozna było, zaistalowalem 12.3 w nadzieji, ze opcją taką będzie a tu dupa... ktoś coś wie ?
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Dlaczego wyświetla się ten komunikat związany z Navi przy każdym włączeniu radia ?
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Masz ustawioną aktywną trasę. Wejdź w Nav i zrób delete destination.