-
Użytkownik
Jestem NOWY - nie krzyczcie!
Alfa Romeo 159
Witam wszystkich,
Stoję przed wyborem "9" dla siebie. Szukam auta z silnikiem 1.9 8V. W mojej okolicy trafiłem na dwa egzemplarze które wyglądają dość interesująco. Bardzo proszę o wyrażenie opinii na temat tych że aut.
1. otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-ksiazka-serwisowa-ksenony-stan-bdb-ID6yBvnj.html#afd0e865f6
2. otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-9-jtdm-120km-stan-idealny-autentyczny-przebieg-142-tys-km-ID6yHEIp.html#63840e08d8
-
Użytkownik
Maniak resoraków
czemu wybierasz tak słabe silniki do dużego i dość cieżkiego auta?
-
Użytkownik
Jestem NOWY - nie krzyczcie!
Bo jestem młodym kierowcą i nie chce aby składki OC mnie zjadły, nie dysponuje budżetem który pozwoliłby na zakup porządnej "9" z silnikiem 2.4. Dlatego wole kupić teraz 1.9 120 , a w niedalekiej przyszłości zrobić wirusa który na moje potrzeby w zupełności wystarczy. Nie muszę być 1 który ruszy od świateł.
-
Użytkownik
Znawca
Ubezpieczalnie z reguły nie patrzą na moc, tylko na pojemność silnika, dlatego jeśli patrzysz tymi kategoriami, najlepszym wyjściem będzie 1,9 16V.
1. Tylny zderzak mocno różni się kolorem od błotników, przy czym na prawym tylnym błotniku jest dziwnie gruba mora. Przynajmniej na zdjęciu tak wyszło.
2. Fotel kierowcy wysiedziany podobnie, jeśli nie bardziej niż u mnie przy przebiegu o ponad 100 tys. większym. Chyba, że kierowca jest bardzo słusznych rozmiarów, to może bym uwierzył w stan licznika.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia