Nie znalazlem zadnych plytek pod szyba, jak bedzie jasno to spojrze jeszcze raz. Takiej alfy szukalem pare miesiecy, az wkoncu trafilem, ksenony, czarne sw, welur i oryginalna navi. Kupilem odrazu mimo, ze sie domyslalem ze cos moglo byc lekkiego. Teraz wiem juz ze cos bylo na pewno, mimo regulacji klapa i tak krzywa, mozliwe ze to tak naprawde nie ta klapa, a boczek jest krzywy. Wszystkie szyby ten sam miesiac i rok - czerwiec 2008, jedynie dwie tylnie po prawej 2006 rok (samochod z konca 2008). Tyl malowany, odstajace drzwi tylne prawe. Moze da sie wyregulowac, jutro tez kukne na to. Dodatkowo jak zaczalem ogladac to jakies tam male rzeczy wychodza, typu mniej zniszczone nadkole z tylu po prawej, we wnetrzu widac slady pogiecia materialu w bagazniku i podsufitki. Mam tylko nadzieje, ze jednak nie ma to zwiazku z glownym tematem, czyli strzelaniem. Obawiam sie tego, ale jestm dobrej nadziei, ze to jednak te plytki pod szyba. Ewentualnie jak kolega wyzej wroci z serwisu i stwierdzi ze to poduszki to pojade z tym ze swoja.![]()
U mnie za to wszystkie są PILKINGTON z 2005 mimo że auto 2006. Włosi są znani z tego że lubią czyścic magazyny i ładują wszystko co pasuje a zalega na półkach. To w kontekście problemu kolegi, rzecz jasna. Nawet jak miała dzwona, to się nie przejmuj daj jej serce a odwdzięczy się![]()