Kluczyk sam zakodujesz tylko jak pochodzi z danego auta. Drugiego zdania nie rozumiem.
To co w miarę ogarniesz to samo odpalanie - większość dorabiaczy kluczy do aut ci to zrobi.
Kluczyk sam zakodujesz tylko jak pochodzi z danego auta. Drugiego zdania nie rozumiem.
To co w miarę ogarniesz to samo odpalanie - większość dorabiaczy kluczy do aut ci to zrobi.
Ostatnio edytowane przez maly_777 ; 07-09-2016 o 19:43
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Już poprawiłem.
Generalnie chodzi o to że, mam tylko jeden klucz od konkretnego samochodu, a potrzebuje mieć 2. Z tąd moje pytanie: czy można z właściwego klucza można wyciągnać kod i dopisać go do drugiego używanego klucza ( dorwanego z innej alfy ) tak żeby były dwa sprawne klucze do jednego samochodu? Czy jak to ogarnąć? Zależy mi na sprawnym pilocie otwórz / zamknij + wiadomo odpalanie.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez sebawroc ; 08-09-2016 o 09:50
Używany kluczyk przyda się się jako źródło obudowy i uchwyt do zapasowego grota.
Firmy z branży kluczykarskiej nie mają solucji na dokodowanie używki tak aby działała z centralnym zamkiem. Co najwyżej zrobią samo odpalania. Chyba że się coś zmieniło.
Nie dotyczy mojej osobyBo ja to opanowałem.
Konwersje USA->EU
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Jeszcze przed chwila wykminiłem że z klucza który jest sprawny/właściwy: grotem nie moge otworzyć drzwi (wtf!?), nie chce skubany wejść do końca do stacyjki ( czyli w ten mały prostokącik obok otworu na klucz ) ale mogę nim włączyć / wyłączyć poduche pasażera.
Tak wogóle to można grotem odpalić silnik w razie awarii elektronicznego, czy grot służy tylko do wyciagniecia elektronicznego klucza ze stacyjki, otworzenia centralnego w drzwiach i wł/wył poduszke pasażera? Jakoś nie moge natrafić na ten punkt w instrukcji, chyba że tak czytam dzisiaj ...
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez sebawroc ; 08-09-2016 o 10:53
Witam,
maly_777 wyslalem priva w sprawie dorobienia kluczyka/pilota do mojej 159-ki. Jestem z Wawy świezy posiadacz Alfy gdzie Cie złapać![]()
A jakiej informacji potrzebujesz?
Konwersje USA->EU