Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: [159] Alfa Romeo 159 1,9JTS Navi Skóra Full Bezwypadkowy

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Prawie Alfa 159

Domyślnie [159] Alfa Romeo 159 1,9JTS Navi Skóra Full Bezwypadkowy

Witam, proszę o pomoc i opinie o w/w Belli, bo mam kawałek i nie chcę jechać całkiem w ciemno. Alfa w benzynie, do znalezienia na otomoto z Żyrardowa.

otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-9-jts-navi-skora-full-bezwypadkowy-ID6yOWFf.html#1368e4d38d

Użytkownik Znawca Avatar SliwusBuu
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Mazda MX5 NBfl 1.8l, Alfa Romeo 159 2,4 JTDm 2006r.; Alfa Romeo 156, 1.9 JTD 115KM - była

Domyślnie

Tragicznie wygląda na tych felgach Opony bieżnikiem też zdaje się, że nie grzeszą i na oko niewłaściwy rozmiar, więc koła do wymiany na start. Poza tym po zdjęciach nie ma się zbytnio do czego przyczepić. No chyba, że do strasznie popękanego podłokietnika. Daj znać jak poszły oględziny, jeśli się zdecydujesz pojechać.

Auto
    159

Domyślnie

Witam Was koledzy, poszukuję dla siebie Alfy 159 i byłem dzisiaj oglądać ten egzemplarz.

Wizualnie jest ok, kilka małych rys, dwie duże, jedno wgniecenie dość widoczne na tylnych bocznych drzwiach. Sprawdzałem miernikiem lakieru i przedział się wahał od 120-350 czyli według mojej wiedzy było coś malowane. Dach tez miał około 250-300 mikronów. W środku bardzo ładnie ale kierownica wytarta co według mnie oznacza cofanie licznika no ale ekspertem nie jestem. Prawdopodobnie kupiłbym to auto gdyby nie jedna istotna sprawa. Przy odpalaniu włączała się kontrolka od silnika, handlarz udawał zdziwionego takim faktem, "pojechalismy" na stacje diagonostyczną pod komputer (stacja znajduje sie po sąsiedzku z komisem, handlarz nie chciał jechać na inna twierdząc ze tylko tutaj mi podepną pod kompa...)
    Autem dał mi się przejechać dosłownie 500 metrów. Po podłączeniu komputera wyskoczył błąd P0010 sterowanie wydechowym wałkiem rozrządu. Handlarz nie wiedział nawet co ma powiedzieć, po cichutku wycofał się do innego klienta, ceny nawet nie negocjowałem. Jestem w plecy za dojazd ponad 150km w jedna strone i 120 zł za badania na stacji... Mam kilka zdjec porobionych, między innymi podwozia z kanału jeśli ktoś mimo tych wad jest zainteresowany to mogę podesłać. Mam nadzieję że znajdę kiedyś moją wymarzoną, idealną belle

Auto
    Prawie Alfa 159

Domyślnie

Cytat Napisał Adriano18 Zobacz post
    Witam Was koledzy, poszukuję dla siebie Alfy 159 i byłem dzisiaj oglądać ten egzemplarz.

Wizualnie jest ok, kilka małych rys, dwie duże, jedno wgniecenie dość widoczne na tylnych bocznych drzwiach. Sprawdzałem miernikiem lakieru i przedział się wahał od 120-350 czyli według mojej wiedzy było coś malowane. Dach tez miał około 250-300 mikronów. W środku bardzo ładnie ale kierownica wytarta co według mnie oznacza cofanie licznika no ale ekspertem nie jestem. Prawdopodobnie kupiłbym to auto gdyby nie jedna istotna sprawa. Przy odpalaniu włączała się kontrolka od silnika, handlarz udawał zdziwionego takim faktem, "pojechalismy" na stacje diagonostyczną pod komputer (stacja znajduje sie po sąsiedzku z komisem, handlarz nie chciał jechać na inna twierdząc ze tylko tutaj mi podepną pod kompa...)
    Autem dał mi się przejechać dosłownie 500 metrów. Po podłączeniu komputera wyskoczył błąd P0010 sterowanie wydechowym wałkiem rozrządu. Handlarz nie wiedział nawet co ma powiedzieć, po cichutku wycofał się do innego klienta, ceny nawet nie negocjowałem. Jestem w plecy za dojazd ponad 150km w jedna strone i 120 zł za badania na stacji... Mam kilka zdjec porobionych, między innymi podwozia z kanału jeśli ktoś mimo tych wad jest zainteresowany to mogę podesłać. Mam nadzieję że znajdę kiedyś moją wymarzoną, idealną belle
    Dzięki Kolego, zaoszczędziłeś mi ponad 330km w jedna strone, a dzisiaj skompletowałem fundusze i załoge na ewentualną wyprawę. W miarę możliwości masz u mnie piwko. Ale jeszcze jutro postraszę handlarza, zobaczymy co powie.

Auto
    159

Domyślnie

Może kiedyś na zlocie piwko wypijemy Dzwoniłeś tam, pytałeś o silnik ? jestem ciekawy co powiedzieli