A mi mało ludzi mruga choć dużo jeżdzę po centrumchyba jeżdzę za szybko to mnie nie widać
![]()
A mi mało ludzi mruga choć dużo jeżdzę po centrumchyba jeżdzę za szybko to mnie nie widać
![]()
Mnie częściej mrugają "nie oramkowane" choć ramek sam nie mam
Nie znam prawie nikogo z forum.
Osobiście poznałem Tomka z Autka.pl i @sdero przy okazji dwukrotnej u nich wizyty.
Nie mam parcia na ramki i nie są mi one potrzebne do lepszego samopoczucia.
Ale skoro korzystam z wymiany wiedzy na forum, to zamiast reklamować coś tam na ramce, lub nic - wolę reklamować stronę forum.
- - - Updated - - -
Miałeś szczęście.
Zdecydowanie.
- - - Updated - - -
Na polskich drogach porobiło się dużo Alf.
W zasadzie jako pierwszy mrugam tylko tym oramkowanym (we wcześniejszym poście pisałem oczywiście o mruganiu do 155).
Tym nieoramkowanym nie mrugam, bo przypuszczam, że spora część ich właściciele - ale oczywiście nie wszyscy - nawet nie zna tego "prastarego" zwyczaju.
Pozdriwienia dla pani w czarnej 156 widzianą w niedziele koło kina w Trzebini około 19
Wysłane z mojego V9 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla kierowcy białej Giulii widzianej dzisiaj wieczorem w okolicach pl. Manhattan na Białoruskiej w Krakowie![]()
Pozdrowienia dla kierowcy 159 który stał za mną na obwodnicy Skawiny w sobotę około 15![]()
Pozdrowienia dla 147 KTA na obwodnicy A4 o 17.45 i czarnej 159 na Wlotowejza późno zauważyłem i nie odmachałem
![]()