mam 240 - zero wytarcia
owszem - pierwsze 170 coś to raczej dłuższe trasy
ale ja mam szorstkie łapy i np kierownice zdzieram szybko
ale przycisk w 159 nadal się opiera moim paluchom mimo częstego naciskania
:-)
Musiał tam ktoś pazurem drapać, żeby to zrobić, ale możliwe jest. Przy normalnym użytkowaniu, akurat ten przycisku u mnie przy przebiegu 260 tys. km wygląda praktycznie jak nowy.
Zamierzam kupić Brere z 3,2 v6, jak wspominałem we wcześniejszym komentarzu, czy polecacie którą z aktualnie dostępnych (3 są) na otomoto? Czy lepiej którejś się trzymać z daleka? Dzięki za odpowiedź
Mam nadzieję, że jesteś świadom potencjalnych kosztownych problemów z rozciągającym się rozrządem i dużym spalaniem? Absolutnie nie chcę Cię odciągać od zakupu, tylko warto mieć świadomość z jakimi kosztami eksploatacji może się wiązać zakup auta z tym silnikiem. Wszystkie informacje znajdziesz tu na forum.
Witam serdecznie, czy mógłby ktoś pomóc mi i jest wstanie coś powiedzieć na temat tych ogłoszeń?
Wiem, że nikt na podstawie samych zdj i opisu nie powie o ten to na pewno dobry, ale że macie większe doświadczenie ode mnie w Alfach prosiłbym o małą pomoc.
- otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-od-alfaholika-salon-polska-ii-wlasciciel-stan-bdb-blue-ampme-ID6yQ9gp.html
- otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-ID6yPjZz.html
- otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-ksiazka-serwisowa-ksenony-stan-bdb-ID6yBvnj.html#contact-form
Najbardziej interesują mnie podpunkty 2,3, ponieważ nie ukrywam że muszę trochę oszczędniejszych ofert szukać, ale jeżeli ktoś coś wie o 1 też będę bardzo wdzięczny.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony przez was czas.
Pozdrawiam serdecznie.
Ej no Kinia pozbywasz sie swojej niuni?z tego co wiem dużo serca i nie tylko w nią włożyłas. . Wiec napewno będzie dobrze się sprawować nowemu właścicielowi. .
Napisane na Commodore C64..![]()
Dobra Panowie, sprzedałem swoją A8 i biorę jednak AR 159.
Moje wymagania były skromne/nie skromne.
Czarna/Skóry/2.4/Fajnie by była z navi.
Na tą inwestycje chce przeznaczyć do 22tyś.
Myslicie że ta sztuka jest warta uwagi? Mam kawał drogi przed sobą i nie wiem czy jest sens jechać?
Dziś oglądałem jedną ale paździerz straszny, nic w okolicach ciekawego niema więc pora uderzyć w stolice
w w w. otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-ID6yQ8yj.html#xtor=SEC-8
Czy w ogóle 22tyś to nie za mało trochę? Nie szukam igiełki, dwóch lewych rąk nie mam i tak jakieś elementy zawieszenia czy drobne naprawy mogę sobie z czasem przeprowadzić, pytanie tylko czy za taką kasę auto będzie godne polecenia i bez wiekszych wkładów finansowych na początku użytkowania.
Dzięki wszystkim za szybką odpowiedz bo dziś w południe mam zamiar jechać!
Ostatnio edytowane przez Nyku ; 04-04-2017 o 04:00
Nowy silnik, dwumas, turbo, wtryski po regeneracji, a cena i tak 20 500zł... Przecież połowę tej kwoty musiały stanowić części, które wymienił... Nikt Ci nie zagwarantuje, że do 22 tysięcy znajdziesz 2.4 bez większego wkładu finansowego. Sprawdź sobie choćby ceny porządnych przednich wahaczy, żeby wiedzieć, że na wszelki wypadek musisz mieć spory zapas gotówki na ewentualny start. No i przede wszystkim przy oględzinach sprawdzić, czy z płynem chłodniczym nie dzieją się niepokojące rzeczy, bo było sporo przypadków pękniętych głowic w szczególności w 2.4, a to już są grube koszty.