Ale teraz cena juz jest przyjemniejsza - 16.999
Ale teraz cena juz jest przyjemniejsza - 16.999
Kurcze dzięki wielkie, bo teraz kiedy cena spadła tak jak jest powyżej napisane, to się zastanawiam czy by nie wziąć i porobić za kasę, którą zaoszczędzę.
Tylko jak licznik tak cofnięty to ciekawe co tam jeszcze piszczy.....
No tylko pamiętaj ze ten smród bedzie sie ciągnął za tym samochodem![]()
Jesli dla Ciebie- to spoko. Jeżeli chciałbyś sprzedać to dupa. Każdy kto wpisze numer VIN będzie wiedział, że przebieg kombinowany i nie będzie zainteresowany. Z drugiej jednak strony - Alf GT 3.2 jest tak mało ze nie jeden i tak się nad nią zastanowi![]()
A czy aso Fiata nie oferuje gruntownej oceny samochodu? Przejrzenia dokładnie wszystkich elementów. Wiem, że BMW oferuje coś takiego za 600-700 zł (w przypadku BMW serii 3),
Ja niestety skorzystałem tylko ze stacji diagnostycznej za 50 zł i się zemściło trochę na mnie :-)
Ktoś wie coś na ten temat?
tak, ale gdyby aso fiata się przykładało tak jak BMW to z pewnością nic by im nie umknęło. W BMW znaleźli nawet drobnostki. Ocenili wszystko.
Alfaholicy jest może ktoś z Warszawy, żeby sprawdzić czy ta okazyjna cena na prawdę jest okazyjna za Busso?
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6yPVf7.html
Rozmawiałem z facetem, mówił, że podjedzie nawet do jakiegoś warsztatu jeśli znam jakiś w Warszawie. Ktoś może by pomógł sprawdzić? Opijemy dobry zakup jak się uda w Warszawie![]()