I tydzień wcześniej Ci melduje o nadchodzącej awarii. Nie podobała mi się praca sprzęgła- uciekłem z autostrady, inne marki próbowały pomóc, alfaholik zaszkodził do spodu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
I tydzień wcześniej Ci melduje o nadchodzącej awarii. Nie podobała mi się praca sprzęgła- uciekłem z autostrady, inne marki próbowały pomóc, alfaholik zaszkodził do spodu
Awaryjki nie dzialaly, bylo ciemno a dk88 jest nie oswietlonA. Powod w zupelnosci wystarczajacy do zabrania dowodu. Ciebie tez wywala z roboty jak nie bedzie jej dobrze wykonywal.
Wiadomo, wyrocznio. Dowód mi zabrał bo zobaczył parę kropel płynu pod autem. I o to mam pretensje. Nie musiał ale szukał. A przepisy ruchu drogowego mówią: brak awaryjnych- mandat. Poczytaj warto
Ostatnio edytowane przez garmisch ; 10-04-2017 o 22:03
Mial 2 powody, wystarczajace.. nie placz jak baba tylko napraw auto zrob przeglad i odbierz dowod.
Ponawiam wcześniejsze życzenia. Może jak Cię spotka podobna przygoda zrozumiesz co to empatia. Proponuję zakończyć konwersację.
Pozdrawiam kolegę z oramkowanej 147 wyjeżdżającej około 7:30 spod kopalni Piast - mrugałem awaryjnymi, ale żółta 500'ka mogła Cię zmylić![]()
Pozdrawiam kolegę z pięknej czarnej 156 SW na blachach SJZ skręcającego w sobotę w stronę Żor. Kolega trochę zdziwiony jak odmachiwał, może dlatego że jechałem na czarnej CBR'ce![]()
Alfa Romeo 156FL 2.4JTD Nero Metallico --> "Jak wjechała do kraju to tirówki brawo biły"
Pozdrawiam kolegę z oramkowanej AR 159 czarna - spotkanego na ul. Warszawskiej między kopalnią Piast a skrzyżowaniem!W ostatniej chwili Cię zauważyłem i odmachałem
![]()
Pozdro
![]()
omen pierd**** trzy po trzy a sam gównem jeździłeś, gdzie jakby Ci zweryfikowali dokładnie to by Ci dowód zabrali - a pierdzielisz teraz jak poparzony.
Wybacz ale będąc policjantem powinno się dopierdzielać do dziwnych sytuacji ale jesteśmy też ludźmi. Mandat za brak awaryjnych? OK logiczne bo niebezpiecznie itp. Przyjęte bez problemu.
Ale widzi "służbista", że gość i tak ma już problem, bo dostał mandat, auto rozwalone więc szykuje się wydatek, zaraz będzie lawet a ten jeszcze szuka pierdół tylko po to aby bardziej "upierdzielić" człowieka.
Wybacz ale to się już nazywa bycie w uj upierdliwym...szczególnie, że auto jest zepsute i czeka na lawete... więc tak czy siak nie pojedzie dalej uszkodzone.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"