Na pewno nie są fabryczne. Nigdy nie były zakładane takie listwy na seryjny montaż.
Tak mi też się wydawało, jutro muszę je zdemontować! i mam nadzieje że pajac który je założył nie przykręcił ich na jakieś wkręty!
Ja już widziałem kilka 156 z takimi listwami i zawsze zastanawiałem się co kierowało ludźmi którzy je zakładali.
Przypuszczam, że ma to być ochrona przed parkingowym obijaniem, ale tutaj i tak wiele zależy od kształtu drzwi samochodu, który nas obija![]()
lol
jak można popsuć tak ładne auto
zastanawiam się czasami po co w tyle ten "big Fun" ?? przy takim zawieszeniu i silniku i na normalnej drodze ??
ale chyba o gustach sie nie dyskutuje , przynajmniej mamy "zjawiska" na naszych drogach
takie listwy nie były montowane seryjnie jednak dostępne były w katalogu akcesoriów
koledzy mają rację , dziwnie to wygląda ,
mam identyczne listwy i pochodzą one z oryginalnych dodatków Fiat Lineassori , i zapewne też masz po montażu w aso , idzie się przyzwyczaić
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
Właśnie zastanawiało mnie to że pasują idealne, ale i tak je usunę bo faktyczni na parkingach może i "trochę" pomagają, ale bardziej szpecą... A ten klej czym usunąłeś???
A tak po za tematem Paweł to Twój sklep???->www.imarket24.com czy tylko go polecasz???
Ostatnio edytowane przez darloss ; 06-07-2009 o 10:23