No mam bridgestone potenza wzmacniane, więc to by wiele wyjaśniało (mają tez wysoki indeks prędkości)...
No mam bridgestone potenza wzmacniane, więc to by wiele wyjaśniało (mają tez wysoki indeks prędkości)...
Wesela, przyjęcia, bankiety, zabawy taneczne - oprawa muzyczna lubuskie, dolnośląskie - www.bluebinders.pl // www.facebook.com/bluebinders/
U mnie problem był po stronie opon. W tym roku kupiłem nowe i problemu nie ma, na zimowkach też ok. Wcześniej walczyłem że zbieżnościa, nowe zawieszenie ect.
Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
moim zdaniem opony do wymiany. Guma zrobiła sie już twarda. Miałem ten problem w 156 wymiana opon pomogła
test zawiasu na szarpakach nie zaszkodzi. u mnie problemem byly tylne tuleje wahacza dolnego
Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
Ja mam 225/40 na 18 plus dystanse po 2 cm na stronę. Nic się z nimi nie dzieje. Zbieznosc nie zmieniana. A opony nie piszcza na rondzie?
Na rondzie nic nie piszczy. Zamieniłeem to koło z tylnym i jest dużo lepiej - też delikatnie cos tam czuć ale już nie tak jak wcześniej. W 70-80% to rozwiązało problem. Wydaję mi się, że to wina opon po prostu bo jakieś niby wzmacniane mam no i po przekładce jest lepiej. Jak będę miał czas to pojadę sprawdzić całą geometrię, ale ta podmianka już mnie trochę uspokoiła i fakt wzmacnianch opon, o czym kolega wyżej pisał.
Wesela, przyjęcia, bankiety, zabawy taneczne - oprawa muzyczna lubuskie, dolnośląskie - www.bluebinders.pl // www.facebook.com/bluebinders/