Jeśli ktoś szuka ori sprężyn do 2.4 sedan to będę miał na zbycie bo montuję eibacha, stan BDB, nie są jakoś ściorane, auto stoi na nich dość wysoko (porównywaliśmy z innymi alfami) więc nie są ani zbite ani zużyte![]()
Jeśli ktoś szuka ori sprężyn do 2.4 sedan to będę miał na zbycie bo montuję eibacha, stan BDB, nie są jakoś ściorane, auto stoi na nich dość wysoko (porównywaliśmy z innymi alfami) więc nie są ani zbite ani zużyte![]()
Strzeliła mi tylna w sedanie 8v w czasie wyprzedzanie na wąskiej drodze koło wpadło do kałuży na poboczu - widocznie jakaś dziura była, po chwili przy każdym ruchu karoserii słychać było taki zgrzyt.. Zaufany mechanik od rodzinnych aut zaproponował SACHS wyszło coś 120zł/szt zobaczymy jak długo wytrzymają bo czytałem już różne opinie, jak się coś będzie działo to napiszę.
Samochód jest czymś więcej niż naszą własnością, jest cząstką nas, naszą wizytówką. Można powiedzieć, że jak piękna kobieta, zegarek czy nóż jest to kolejna "biżuteria" dla prawdziwego faceta..
Alfa Romeo 159
Ja kupowałem zawsze amory i sprężyny Sachs,tak samo sprzęgło...Jak dla mnie super jakość,80tys km zrobiłem przez 4 lata na amorach i sprężynach tej firmy i auto poszło do kolegi i gania już 2rok...Trzeba tylko znaleźć odpowiednie sprężyny pod silnik typ nadwozia itd![]()
Spoko szukał specjalnie do 159 sedan 8v. Następne w kolejce podejrzewam, że bedzie dwumas ale muszę jeszcze o tym poczytać, ogólnie takie forum to choroba - czytam o usterkach i myślę co by tu jeszcze naprawić, wymienićwczoraj prawie kupiłem termostat a stary sprawny..
Teraz na dniach robię konserwę podwozia (Tylko musi być cieplo)u mechanika, potem zostaje audio i blokada Bear lock na skrzynie biegów. Ostatnio przyszedł pakiet upiekszajacy od miśka
moja 159 musi być najlepsza
)
Samochód jest czymś więcej niż naszą własnością, jest cząstką nas, naszą wizytówką. Można powiedzieć, że jak piękna kobieta, zegarek czy nóż jest to kolejna "biżuteria" dla prawdziwego faceta..
Alfa Romeo 159
Z tą blokadą to pojechałeś, ty nie wiesz, że 159 nie kradną bo podczas ucieczki M32 może się rozsypać ?
Auto alarm już założyłeś ?