Byle jaka tarcza to może byc byle jaki klocekZalezy ile masz do wydania jak 4 stówy to galfer jak chcesz zwykły klocek to Feredo Premier lub Textar.
Byle jaka tarcza to może byc byle jaki klocekZalezy ile masz do wydania jak 4 stówy to galfer jak chcesz zwykły klocek to Feredo Premier lub Textar.
Ja się zastanawiam nad Rotingerami GT wydaje mi sie byc lepsza marka bo i cenowo troche drozsze mozna tez za dopłata miec powłoke galwaniczna (warstwa antykorozyjna) wyceniki mi komplet na przód 436,00 zł.
O jakiej powłoce galwanicznej mówisz?? Chyba nie o tej powłoce która się ściera przy pierwszym hamowaniu??
Panowie, jakieś doświadczenia z Brembo Max w 159? Miałem je w innym aucie i byłem zadowolony. Minus to wycie przy hamowania z wyższych prędkości no i dostały bicia nagle bez przegrzania i itp
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Trudno być zadowolonym przy takich minusach. Ja mam zimmermany i zawsze je polecam. Miały wspomnianą powłokę galwaniczną.
Tak jak by ktoś nie wiedział co to jest powłoka galwaniczna https://pl.wikipedia.org/wiki/Pow%C5%82oka_galwaniczna
W większość tarcz jest po prostu malowana farbą antykorozyjną.
Napisałem słowo w słowo co odpisał mi producent bo ja zadałem mu pytanie o dodatkową warstwę zabezpieczającą antykorozyjnie (tak jak jest to w zimmermanach), jesli żeczywiscie było by to tylko malowane (to powinno sie nazywac malowanie jak jest w Mikodzie) Pewnie mozna by to zareklamowac dołączam poglądowy obrazek jaki mi wysłali
- - - Updated - - -
Po tym jak kolega Pływak uswiadomił mi o praktykach niektórych firm wystarczyło kilka chwil aby znaleśc ten artykuł choc wyglada to na reklame http://motofocus.pl/specjalne/16316/...zez-dlugi-czas
Ostatnio edytowane przez darko82 ; 29-04-2017 o 21:39
Dla estetyki takie zabezpieczenie to fajne jest, mam teraz jedne tarcze bez i rudo przy piascie po tygodniu czy dwóch sie zaczyna robić.
Nawet z zabezpieczeniem jak ktoś nie dba to po czasie zaczyna rdzewieć metaliczny pył osadzający się na tarczy.
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 30-04-2017 o 06:32