-
Użytkownik
Świeżak
Dolne,górne wahacze i pozostałe elementy zawieszenia
Witam wszystkich, często oglądam kanał na youtube ''miłośnicy czterech kółek'', tam w tle jest reklama firmy TAZU Parts http://www.tazuparts.com - zajmującej się produkcją części/elementów samochodowych, zaznaczę,że jest to polska regionalna firma. Zaciekawiony skontaktowałem się z właścicielem firmy z zapytaniem o wahacze dolne górne do naszych alf. Na ten moment nie produkują tego, potrzebna byłaby pewna ilość użytkowników deklarująca chęć zakupu...a nie ukrywajmy..mamy problem z zakupem pewnych i trwałych wahaczy do naszych pociech. Myślę, że ich części mogły by być odpowiedzią na nasze bolączki. To nie jest reklama z mojej strony tej firmy, nie znamy się, więc zapytam czy są i ilu chętnych na zakup takich wahaczy, oczywiście musimy ten temat rozbudować, i pokazać właścicielowi firmy że jest zainteresowanie.
Kto chętny? Ja jestem pierwszy
-
Podejrzewam że nie będzie wielkiego zainteresowania na części niewiadomej jakości i co najważniejsze ceny. Niech podeślą ceny, specyfikację produktu, jakich materiałów używają oraz w jakiej technologi je produkują. Nikt nie kupi kota w worku.
-
Użytkownik
Świeżak
No tak, wiadomo żecena nie będziejak w aso, a nawet jeżeli były by w cenie powiedzmy 800 pln to i tak trw kosztują podobnie a jakość jestem pewien że będzie lepsza. Chodzi o to że muszą widzieć zainteresowanie zeby cokolwiek zacząc robić sprawdzać itd. Wezmy pod uwage to że to tez jest firma i na pusto nie będą ponosic kosztów. Właściciel opowiadal mi ile to jest zachodu żeby coś takiego wyprodukować, pomierzyć, przetestować więc zachęcam do rozwinięcia tematu co nas nic nie kosztuje. W końcu to rodzima firma i z tego co widać na stronie bubli nie robią. To nie będzie masówka.
-
Dlaczego uważasz że będą lepsze?? TRW to dobra firma, mają zaplecze sprzętowe, kontrolę jakości na dość wysokim poziomie, tymczasem o tej firmie nie wiele wiemy. Nikt nie mówi aby dawali od razu próbki, ale zachęcili podając na jakimś przykładzie z czego robią części jakiej technologii używają jak wygląda kontrola jakości. Dziwne czasy że to klient zabiega o producenta, a nie odwrotnie.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia