A ten cały Multiair to w silniku 1750TBi też jest?
A ten cały Multiair to w silniku 1750TBi też jest?
Gdy Alfa stoi w serwisie gdzie jest Romeo? Szuka części...
spokojnie , w koncu sprzedaz , sam sprzedawalem Passata wersja highline czy jak to sie tam pisało, poza fortepianem mial wszystko ,a podobna ida jak świeże bułeczki , blisko dwa lata , zacząłem od 25a skonczyłem na 18tys .
Zgodzę się znaczki są do wymiany ale ze zdjęciami nie jest tak źle. W środku też ładnie wszystko wykonane.
Sesję zdjęciową robiłem 2x (przy zachmurzeniu i dobrym słońcu) i generalnie przy słońcu wyszło o wiele lepiej.
Pozmieniałem trochę opis, szczególnie kwestię wymiany rożnych części. W sumie co kogo interesuje że wymieniłem podnośnik szyb. Jak to popatrzyłem po waszych opiniach to jak czytam podnośnik szyb, czujnik parkowania, łańcuch etc. i jeszcze podaję daty wymiany co miesiąc to rzeczywiście brzmi to jak rozpadający się samochódZostawiłem tylko najważniejsze, resztę można dopowiedzieć.
Jak zmienię znaczki to porobię nowe zdjęcia.
Popatrzyłem na inne ogłoszenia i cena nie jest taka wygórowana (nawet powinna być atrakcyjna). Rekordzista chciał za 159kę z 2008 ponad 33 tysiące (nie pamiętam jaki to silnik). Ja i tak już przestałem testować górną granicę.
No i tak powinno być. Elementy eksploatacyjne plus istotne naprawy, z tych droższych. W takim przypadku wymiana może być na plus.Zostawiłem tylko najważniejsze, resztę można dopowiedzieć.
W Gdańsku widziałem TI z 2010 roku za 89 000 zł. Zanim kupiłem swoją, oglądałem egzemplarz z 2009 roku za 36 000 zł.Rekordzista chciał za 159kę z 2008 ponad 33 tysiące
Także taki sobie ten rekordzista. Modele z ostatniego roku produkcji spokojnie przekraczają 40 000 zł i blisko im do 50 000.
Na Twoim miejscu wywaliłbym jeszcze informację o tym, że jeździłeś autem przez rok. Napisz którym jesteś właścicielem i skąd auto. Roczna eksploatacja budzi wątpliwości.
No dobra Panowie, a teraz niech ktoś zadzwoni i chociaż zrobi pozory popytu. Nasterowi w weekend się przyjemniej zrobi
Aha no i z tymi trzema 666 w nicku to nikt nie uwierzy, że tylko w niedzielę do kościoła....
Gdy Alfa stoi w serwisie gdzie jest Romeo? Szuka części...