Pozdrowienia dla pary jadącej wczoraj około 15 czarną alfą (159?) Na rejestracjach Elc. Jechaliście za mną kawałek na trasie 92, skręcając na Kutno.![]()
Pozdrowienia dla pary jadącej wczoraj około 15 czarną alfą (159?) Na rejestracjach Elc. Jechaliście za mną kawałek na trasie 92, skręcając na Kutno.![]()
Pozdrowienia dla kierownika 156 oramkowanej, który wypatrzył mnie i pomrygał awaryjnymi na A1 między Piotrkowem a Łodzią.
Czarna 159 SW na duolightach![]()
pozdrowienia dla oramkowanej 159 widzianej wczoraj w rannych godzinach mijającej mnie na rondzie solidarności
pozdro również dla kierowcy 156 jadącego przedmeną w dniu wczorajszym na trasie KNZ - Lutomiersk
oraz dziś widzianych dwóch srebrnych 156-ek
Pozdrowienia dla Alfisty z 156 (rej. NDZ...) z klubowymi ramkami spotkanego dzisiaj około godziny 8:00 przy stacji paliw w Andrespolu. Kierowca czarnej 147.
W końcu widziałem Sebastiana GTA w oklejeniupięknie się prezentuje, ale szybko znika nie szło dogonić
![]()
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 159 w sedanie na ogólnopolskich ramkach, z którym cisnęliśmy około 17 po Piłsudskiego!![]()
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 SW z którą jechaliśmy dzisiaj koło 12-13 autostradą z Warszawy do Łodzi