Kurde jak wy zapamietujecie te wszytskie widziane alfy?Rozumiem jakis stary spider, albo 164, ale 156 czy 147 to pomimo ze nie wiele jezdze w ciagu dnia po miescie to widze od groma i jeszcze więcej
![]()
Wczoraj, godziny popołudniowe, ciemna 156 SW na 99% na podkładkach klubowych. Światełka i pozdrowienie ręką. Miło że są tacy ludzie. Pozdrawiam.
Wczoraj, również godziny popołudniowe, również ciemna 156SW (ZGR) na poznańskiej mi machała. Z wrażenia nie wiem czy zdąrzyłem odmachać tak szybko, że on też to widział5 min później pod Auchanem ciemna 166 na czarnych felgach (blachy chyba jakos PNS) - też pomachane i odmachane. W sumie tamtego dnia przyjąłem bierną postawę w pozdrawianiu, ale miło się zaskoczyłem
![]()
Pozdro dla uczestników spontanowego spociku na Głębokim
Norbert poznałes mnie na Struga ?..fakt nie latałem dzis Alfą a Citroenem Berlingo to i tak sporo Belli widzialem, najładniejszą pod Carrefurm na Struga - czarniutka Brerra
Pozdro
heh Kubas pewnie że poznałem;p co słychać w ogole ? sprzedałeś swoją 155?
SIEMA KLN... tak tak to bylem ja... blaszki POS ale mieszkam w Szczecinie... aaaa fajowe fele!!!wogole bardzo ladna Bella, a ta 156 tez mijalem!!!wogole w tamtym dniu minalem chyba z 5 ALFEK i WSZYSTKIE ODMACHALY!!!!!!!!!!!!!!!!!FAJNA SPRAWKA!!!!!!!!!!POZDRO DLA WSZYSTKICH ALFAMANIAKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALFA ROMEO 166 -MOMO SCARPE NERE-
Ja to mam teraz zonki...
Zakupiłem sobie Citroena Berlingo (niebieski kolorek) i odruchowo co mijam Alfe to macham, moja az się ze mnie smiejewiec chłopaki jesli ktos z Cytusa bedzie Wam machał to ja
![]()
![]()
155 jerszcze nadal latam
Pozdro