I przyznał się sam?
Ja od tej samej osoby, tylko sprzedaż pobraniową obsługiwała jakaś kobita, kupiłem listewki i cena była ok, dzisiaj przyszły
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
I przyznał się sam?
Ja od tej samej osoby, tylko sprzedaż pobraniową obsługiwała jakaś kobita, kupiłem listewki i cena była ok, dzisiaj przyszły
Nie przyznał sie, twierdzi ze to pomyłka. Ładnie przeprosił. Ja tam mu wierzę, nie gniewam się, poza tym to tylko parę złotych. Tylko sie zastanawiam za ile będą wystawione te lusterka ponownie, o ile będą![]()
Chciałbym opisać pewną sytuację, którą sam stworzyłem przez przypadek, a może się komuś przyda co by kogoś nie oszukano.
Kupiłem felgi przez OLX i sposób płatności za pobraniem, termin dostawy ciężko było ustalić,bo sprzedający bardzo zajęty.
Więc zaproponowałem że wyślą swojego kuriera korzystając z platformy Sendi.
Poprosiłem sprzedającego o adres skąd będą felgi zabierane i numer konta aby firma kurierska mogła mu wpłacić kasę którą miałem zapłacić.
Sprzedający uradowany że problem dostawy sam załatwiłem. Wysłałem listy przewozowe, protokół odbioru itd.
I tu ciekawostka, kasa którą ja zapłaciłem, miała wpłynąć na moje konto a nie na konto sprzedającego, bo ja zleciłem, a kasę dostaje admin. zlecenia.
Czyli zapłaciłem za felgi, odebrałem a za tydzień kasa z powrotem na moje konto, niezłą transakcja co ?
Być może Wszyscy to wiecie, tylko mnie dopiero olśniło, ale przestrzegam jeśli ktoś zaproponuje taki rodzaj transakcji, to kasy nigdy nie zobaczycie.
W gwoli ścisłości w porę to zobaczyłem i zapłaciłem normalnie na konto, musiałem zaufać, ale sprzedający już wysłał towar, jutro będą.
Kolor bardzo ładny![]()
W przeciwieństwie do obecnego [emoji14]
Czeka na paczkę- z taka myślą jak tya co wyjdzie to sie okaże.
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html