jak by ktoś ją chciał na części to ja bym wziął z niej skóry
jak by ktoś ją chciał na części to ja bym wziął z niej skóry
alfa 145
alfa 147x5
alfa 155 v6
alfa 159 jtd 8v
Mnie sie wydaje ze to jest ten trup co był jakis czas temu własnie w Lublinie , po tej czarnej konsoli w białej tapicerze .
Koles tez własnie pisał o Busso ... tylko ze tamta coś chodziły słuchy że poszła na żylety .... może magik na złomie zrobił interes życia i opchnął to dalej .
Dzairu, to nie ta Lublina (a raczej Świdnika - ogłoszenie 3 marca b.r.), chyba że ktoś zmienił całe wnętrze, nakładki progów, wydech i masę gratów pod maską - w co nie wierzę.
Kurde , myslałem że to była ta![]()
Człowiek tyle tego już widział ze sie wszystko zaczyna pierdzielić .
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Masz rację Kuba ją miał jakieś 7 lat temu. Stała sobie i miał zrobić z niej lalkę, ale jak zobaczył jak jest zgnita poszła dalej i teraz wróciła w stanie kolekcjonerskim
- - - Updated - - -
W marcu w Swidniku ktoś miał V6 do sprzedania?
- - - Updated - - -
Kolega dzwonił do niego i poinformował go jaki to trup. Obraził się na niego właściciel i po transakcji.
Ale paplanina, auto za 2 tysiaki wiadomo że do powaznej roboty a nie do codziennej jazdy i wcale sie nie dziwie sprzedającemu że stroni od gawędziarzy
Wiadomo tzreba włozyc gdzieś z 5-6 tyś a auto bedzie warte ponad dyche z takim silnikiem i dobrze napisał o historycznej wartości Busso
chcesz kupić V6 w 155 to kup ode mnie za 5 tys i wiadomo trzeba zrobić blacharke i lakier a auto bedzie warte tej roboty
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 27-05-2017 o 09:08
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Przecież to jest ta 155 która już miała remont - jakieś 3 lata temu. Totalna odbudowa blacharki, srutututu, widać jak wyszło. Moim zdaniem odbudować można samochód który nie miał jeszcze odbudowy. Tu różne cuda wianki są poczynione. Fotelami w niej też bym się nie ekscytował -
2 lata temu kosztowała 2000zł w komisie na modlińskiej - wtedy byłem napalony na V6 i mimo tego że wiedziałem co to za samochód, to chciałem z niej silnik i reszte gratów do białej.
Tylko pytanie kto da ponad dyche za 155 z wątpliwą przeszłością.
Edit: Link do odbudowyhttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ja_155_v6.html
Ostatnio edytowane przez Arek ; 27-05-2017 o 10:43 Powód: Dodanie linku
155
A to znam tego trupa
napalałem się , bo była jakies rok temu albo i dwa za 5-taka na handel
Andrzej1980 dał mi namiary do poprzednich właścicieli i pogadałem sobie o tym samochodzie , to ofen powiedzieli że tam nie ma nic z blacharki , blacharka była robiona na szybko na zakładkę i zaciaprane bitexem aby było ladnie na rok
Temat , jest do remontu , bo mechanike się ogarnie , silnik tez da rade . Ale trza już mieć chęci aby robić ją blacharsko , zwłaszcza żę ona była z 3 razy malowana .