Napisał
biedziak
ja cie rozumiem, kazdy tego oczekuje. tylko ze z marki Alfa Romeo to teraz chyba tylko nazwa zostala i reguly gry dyktuje Fiat. wczesniej kazdy mial tego swiadomosc, zaakceptowal to, bo modele spelnialy jakies tam oczekiwania. dopiero po ostatnich modelach widac, ze fiat ma gdzies twoje, moje i innych zdanie, co do oryginalnosci tej marki i niestety raczej niewiele mamy do powiedzenia w tym temacie. dla fiata liczy sie sprzedaz i nie beda patrzec na gusta kilku wybranych osob. taka polityka firmy, ktora chce zostac liderem na rynku. trafic do ogolu, a nie tylko do wybranych. wybrani wybieraja maserati, ferrari i tu akurat mozna byc spokojnym modele coraz piekniejsze. alfa to klasa srednia i tu licza sie wyniki, a nie oryginalnosc. to widac na przykladzie Mito, jezdzi ich juz bardzo duzo, wybieraja ja zwykli ludzie nie tylko alfisti. ktos kto kiedys wybralby fiata czy inne auto dla ludu teraz bierze pod uwage takze alfe.co oczywiscie nikogo z nas nie cieszy, ale co zrobic trzeba bedzie sie przyzwyczaic.