Rozumiem, ale żeby chociaż udawało biały kolor) dzięki za pomoc
Rozumiem, ale żeby chociaż udawało biały kolor) dzięki za pomoc
Tungsram Megalight Ultra +90% lub +120% - H7, przypuszczam że z tymi dziennymi chodziło o światła mijania. Jeśli nie to podaj typ żarówek.
Philips WhiteVision - W5W - postojowe. Polecam, mam u siebie taki zestaw. Nie jestem tylko pewny czy w 156 zamiast W5W nie ma przypadkiem H6W.
Ostatnio edytowane przez maxwell ; 02-06-2017 o 08:49
Nie wiem jak to sie nazywa fachowo, nie postojówki tylko te na których sie jeździ w dzień, ale też nie długie :d jaki typ mam nwmjak wymieniać to chciałbym wymienić wszystkie tzn, postojówki, te na których sie jeździ i długie, mam 156 fl jeśli to ma znaczenie
Postojowe - H6WNapisał [notranslate
Mijania - H7
Długie - H1
Ewentualnie jeszcze przeciwmgielne przód - H1Napisał [notranslate
O tym w sumie nie pomyślałem, też niezły pomysł, narazie juz wlecialy h1,h7 i wygląda to dość fajnie :d jescze tych postojowek szukam ale na poniedziałek mają mi ściągnąć także będzie git :d
Panowie, dziś jeździłem w nocy i wygląda to naprawdę spoko, ale.. Nie wiem czy wcześniej nie zauważyłem tego czy tak się stało po zmianie żarówki, ale światła są skoszone w prawa stronę tak jak by jakieś auto stało obok i świeciło z boku, długie też, da sie jakoś te lampy ustawić? Do tego lewa lampa świeci 2x dalej... :d
Jest normalnie regulacja na lampach, osobno góra/dół i osobno na boki ale z tym lepiej podjechać na skp i tam na lustrze ustawią, jeśli to nic nie da lub nie będzie się dało ustawić to lampy do wymiany
I to jest może ten, wichajster z kostka pomiędzy światłami Mijania i długimi?? W lampie