Witam wszystkich maniakow Alfy... Panowie i Panie od kilku dni jestem szczesliwy ,ze sprzedalem ten tandetny samochod jakim jest AlfaZadnego wlocha wiecej ====
Witam wszystkich maniakow Alfy... Panowie i Panie od kilku dni jestem szczesliwy ,ze sprzedalem ten tandetny samochod jakim jest AlfaZadnego wlocha wiecej ====
Cieszymy się razem z Tobą!!
kup szajswagena na pewno będziesz zadowolony![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
strasznie prowokacyjny wątek.. :-)
uważam, ze są dwie przyczyny niezadowolenia użytkowników alf:
1. Nie zdawanie sobie sprawy z realnego przebiegu zakupionych przez siebie alf używanych i związanych z tym wymagań serwisowych.
2. Brak budżetu na regularny bieżący serwis auta.
Który powód jest Twój?
---------- Post dodany o godzinie 06:20 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 06:15 ----------
Przemyślałem to i masz rację.
Też bym nie chciał włocha. Wolę kobiety :-)
Tandetny to może jesteś ty kolego - alfy wymagają odrobiny kultury technicznej. Kupiłeś używanego (bo nie sądzę żeby cię było stać na nową) trupa technicznego, nie potrafiłeś lub nie miałeś kasy żeby go doprowadzić do przyzwoitego stanu technicznego.... Teraz sprzedałeś tego trupa następnemu podobnemu sobie filozofowi techniki i on bedzie się z nia męczył
A prawdziwą przyczyną było to:
Po prostu nie stac cię było na naprawę pompy wysokiego ciśnienia
Ostatnio edytowane przez Maciek-156 ; 12-07-2009 o 07:47
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Powiem Ci tak kase mam i doprowadzilem go do super stanu,ale zawsze cos sie dzilo! ostatnio zawieha padla..... Dosc wlochow i zadnej wloszki.. Wiem ,ze macie manie na alfy ,ale bez obrazy sa slabymi autami. Do ciebie mam szacunek kolego ,bo duzo pomogles mi i innym.......,.. Wiesz co? kazdy samochod sie psuje ,ale alfa jest w pierwszej 5. Te wykonanie naprawde slabe bez urazy.
http://www.uzywane.mojeauto.pl/rapor...lfa_Romeo.html
proponuje przyglądnąć się temu testowi awaryjności Alf a szczególnie zwrócić uwagę na model 159
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 12-07-2009 o 08:18
jaki właściciel taki samochód, więc nie dziwie się że miałeś tandetną alfę. i bez różnicy jakim samochodem bedziesz jeździł, też będzie tandetny JAK TY!!!