Jest napisane 2 strony wcześniej czemu ELF.
Jest: Alfa Romeo GIULIA Veloce 2.0 280KM
Była: Alfa Romeo 156 1,9 JTD 120KM 2001
Była: Alfa Romeo 147 1,6 T.Spark 120KM 2003
Jest: Alfa Romeo 159 1,9 JTDm 2006 120KM -> 150KM by ConMir.pl - polecam.
powiem szczerze że ten olej elf dużo lepiej się spisuje jak orlen 2t.po 1000km korekty się pięknie poprawiły i silnik całkiem inaczej chodzi.dużo lepiej odpala.a cena troszke droższy jak orlen
Polecacie tutaj olej 2T Elf OFF Road. A czy nie lepszym byłby nieco droższy Elf Moto 2 Tech? Ktoś testował?
niewiem.ten jest sprawdzony przebadany.
Jeździłem motocyklami 2t od 4 lat i przez cały czas lałem właśnie ten olej ( ELF MOTO 2 Tech) i ani razu się na nim nie zawiodłem. Uważam jest jest naprawdę bardzo dobry i przystępny cenowo w stosunku do innych producentów. Kupowałem go w lokalnych sklepach, cena koło 28zł/ litr.
Witam, dostałem wczoraj taki olej ale nie mogę znaleźć nigdzie jego parametrów, można go zastosować, używaliście tego?
jeśli nie do belli to do paseratti z 2005r podejdzie - tam jest wszystko bez dpf chyba?
http://www.husqvarna.com/ddoc/HUSE/H...OIL_928822.pdf
znalazłem taki opis ale nie mogę znaleźć temp. zapłonu (210'C ?)i ilość popiołów?
Edyta:
kolo w sklepie chciał mi sprzedać ostatnio mixol 2t syntetyczny - jest coś takiego tzn. mixol + syntetyk ??
Ostatnio edytowane przez AlfaOne ; 10-06-2017 o 06:55
Samochód jest czymś więcej niż naszą własnością, jest cząstką nas, naszą wizytówką. Można powiedzieć, że jak piękna kobieta, zegarek czy nóż jest to kolejna "biżuteria" dla prawdziwego faceta..
Alfa Romeo 159
podobno bez dpfu bedzie ten w husqwarna