Przepraszam, a gdzie to ja czy ktokolwiek stawia układ kierowniczy Q50 ponad Alfy ???
Ja osobiście przypomniałem o jednym jeszcze konkurencie, punktując kilka jego istotnych cech- zalet, bo ktoś wspomniał ze tylko niemieckie trzy wiadome marki z Giulią konkurują. Więc nie tylko. Konkurent to nie onacza "we wszystkim lepszy". Nie oznacza że dla Ciebie to żadna konkurencja bo ma kierownicę po drucie , a dla innego Giulia żadna bo ma raptem 4 cylindry.
Oznacza że pochodzi z jednej grupy cenowo-wielkościowo-mocowo-prestiżowo (ekhm... ) , nadwoziowej. I tyle. I ma pewne strony mocniejsze, pewne słabsze .
Nie bardzo wiem skąd zarzut że którekolwiek stawiam wyżej?
Co do tego że
posiadanie jedynie uprawnia do opiniowania Giulii i marki, to chyba żartujesz. Choć w zasadzie, to znaczyłoby że mam dość spore prawo opinie o marce [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo jednak wypowiadać bo latek i kilometrów , jak i godzin w salonach i serwisach ekhm..."autoryzowanych" (nie wiem przez kogo) spędziłem. Ja wiem, wiem,
teraz na pewno jest inaczej. Na pewno... Nie sugerujesz chyba, że po sparzeniu się miałbym ja czy ktokolwiek w pełni władz umysłowych, w to samo znów się pchać? Bo to taki paragraf 22 się tworzy nowy - aby móc stwierdzić, że czegoś nie chcę, muszę to najpierw chcieć i mieć tak , ale nie mogę mieć, no bo nie chcę przecież