[QUOTE=Azalgo;1986915]Gdzie taki dobry salon?
Sobieslaw Zasada Automotive Krakow
AR - customercare.poland@fcagroup.com - odpowiadaja bardzo sprawnie![]()
[QUOTE=Azalgo;1986915]Gdzie taki dobry salon?
Sobieslaw Zasada Automotive Krakow
AR - customercare.poland@fcagroup.com - odpowiadaja bardzo sprawnie![]()
Ostatnio edytowane przez Garraty ; 13-06-2017 o 14:21
No oczywiście że mamy inne doświadczenia. Sobiesław Zasada, no jasne , czytając książki widać podejście nie na łapu capu czlowieka do wszystkiego, widać przenosi się na nawetna Alfę Romeo
![]()
Mamy inne doświadczenia, z tym że ja nigdzie nie doradzam "weź sprzedaj XYZ " , "to po co z tym się męczysz", "przyjedź to pojeździmy" ,. "interweniuj żeby naprawić wizerunek Alfy" itd itp porad nie wypowiadam. Dzielę się tym swoim doświadczeniem , czy też wnioskami z niego, a co kto z tym zrobi jego decyzja. Co ja z nim zrobię wiem doskonale, i to robię, przekonywań nie potrzebuję, choć nie ukrywam - łudziłem się, że z okazji Giulii , tego "alfa is back" - będzie np całkiem nowa sieć salonów-serwisów, niechby nawet mniej, ale wydzielonych spec-salonów dla Alfy, z nowumi ludźmi, przyzwoicie wynagradzanymi , nie sfrustrowanymi, wiedzącymi co gdzie kiedy będzie dostępne, jak jest zbudowane, jak i co po aktualizacjach się zmienia. Walczącyumi właśnie z dotychczasowym wizerunkiem. Ze odbierając Alfę napotkać można będzie karteczkę typu " przepraszamy jeśli ustawienie fotela, lusterek i stacji radiowej minimalniue różni się od tego, jakie były gdy zostawiano auto na serwis"itp. No ale tak czytam o Giulii i rewolucji to nie widzę.
Natomiast naprawdę cieszę się, że pod marką Sobiesław Zasada sprzedają Alfę. To jest jakaś jaskółka (nie, nic dotąd w salonach Sobiesław Zasada nie kupowałem i nic wspolnego z nimi nie mam, szanuję tego Pana za to że fajnie pisze o prowadzeniu (czy pisał) dla szerzenia nauki i frajdy z prowadzenia). Ot, to co pewne, to że potrzebna jest odmiana. Może właśnie jej doświadczasz![]()
Andrzejsr- niestety muszę przyznać Ci 100% Rację - nasze lokalne (Rz) ASO w ub tygodniu tak "serwisowało" moją julke, że gdybym sie nie rozientował to zapewne dziś już bym tu nie pisał. "zapomnieli" zakręcić... śruby piasty koła!!!!!o innych wtopach nie napisze bo szkoda klawiatury i moich nerwów.
Wiec jak sobie pomyślę o serwisowaniu Giulii QV to już mnie ciarki przechodzą!
Czemu mnie to nie dziwi wcale ... No właśnie , to co przytaczam to tylko ułamek . Książkę można by napisać (przed 156 Bravka moja i Marea ojca swoje tam przeszły też...), z różnymi żenującymi sytuacjami.
One man show.
Nawet nie przepraszam za OT, bo tu inaczej już chyba nie wypada pisać.
Ostatnio edytowane przez Archi ; 14-06-2017 o 08:05
Alfa Romeo Nel Cuore
Wy tu pierdu pierdu, a ja jestem ciekaw, czy AR sprzeda 100 000 Giulii w tym roku :-)
http://www.carsitaly.net/fiat-car-sa...a Romeo Giulia - USA
http://www.carsitaly.net/fiat-car-sa...a Romeo Giulia - Europa
L.