Dziś doszedł do mnie oryginał do mojej GTA. I patrząc pod maskę to prosto nie jest to zamontowane. Widocznie tak musi być. Wieczorem wymieniać mam zamiar to wrzucę foto
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Dziś doszedł do mnie oryginał do mojej GTA. I patrząc pod maskę to prosto nie jest to zamontowane. Widocznie tak musi być. Wieczorem wymieniać mam zamiar to wrzucę foto
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
No nie wiem. Widać że koledzy co zdjęcie to inaczej wygląda. Znajomy w Vce ma prosto idealnie .. ja mam skrzywione strasznie.
Wymieniłem i nie jest prosto,jest lekko krzywo - jak wyciągnie się poduszkę to widać gwint, że jest pod kątem a nie prosto.
Z ciekawości dziś podniosłem maskę i u mnie jest prostopadle do śrub, czyli prosto. Aż się zdziwiłem że u was może być inaczej. Jakiś zamiennik to rozumiem ale oryginał też nie leży??
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Na wszystkich fotkach odpicowanych silników w guglach jest lekko pod kątem więc założyłem, że tak jest prawidłowo. Ciekawe czemu taki rozrzut jest w naszych Bellach? Czyżby Włosi mieli aż taką tolerancję?
Nie wiem jak powinno być fabrycznie. Ale mi sie to nie podobai wdg mnie powinno być prosto