Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
Orientuje się ktoś czy jest jakaś firma która oferuje jazdę Giulią Q albo Veloce na Nurbie?
http://www.euroinvestor.com/news/201...urope/13622247
"[notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo posted May sales of nearly 8,200 vehicles, an increase of 47.8% year-over-year, with market share 20 basis points higher at 0.6%. The brand outperformed the industry in nearly all major markets with May sales up 31.9% in Italy, 42.3% in Germany, 121.1% in Spain and 58.4% in France.
Year-to-date, sales were up 40.5% to 37,000 vehicles with market share at 0.5% (+10 bps).
Driving this result were the [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo Stelvio and Giulia. The Stelvio, the brand's first-ever SUV, is already segment leader in Italy and continues to climb the rankings across Europe with nearly 1,800 vehicles sold during the month (nearly 50% outside Italy). With more than 2,500 vehicles sold, the Giulia is also first in its segment in Italy and rapidly positioning itself among the European leaders, even without a station wagon version as offered by its premium competitors."
Podbijam wynik o jedną sztukę veloce![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Archi, dzięki Bogu, że nie jesteś moderatorem.
Naprawdę.
Zapodawaj, proszę, nowinki z włoskich stron o Giulii, co samo w sobie jest ciekawe, a nie moralizuj i nie wywołuj moderatorów nadaremnie.
Co już nie jest ciekawe.
Naprawdę.
Sam lubię ten wątek taki, jaki jest, a nie taki, jaki sobie życzysz.
Zdecydowanie wolę opinię Azara (z którą się nie-do-końca-zgadzam), który kupił Giulię, czyli zasponsorował koncern, a jednak ma w nosie wolumen sprzedaży i to, co się tutaj pisze o ilości sprzedaży, a nie jakości.
Ostatnio edytowane przez kazikx ; 22-06-2017 o 19:49
Daruj sobie.
Pouczasz przecząc własnej wypowiedzi.
A co takiego ciekawego sam tu napisałeś o Giulii?
I nie pisz o czym mogę, a o czym nie mogę pisać.
Od tego jest Belfer.
Cytujesz wygodny Ci fragment, wypaczając sens całej wypowiedzi, gdzie wskazałem jaki wątek jest, (o moich życzeniach nic tam nie ma).
Uwaga do administracji dotyczyła spóźnionych reakcji na OT.
Cały mój wpis - co łatwo wyczytać z całości - dotyczył kultury wypowiedzi, jej poziomu i doboru słów. Bez obrażania kogokolwiek i dawania mu dobrych rad - jak ta Twoja dla mnie.
Ostatnio edytowane przez Archi ; 22-06-2017 o 20:37
Alfa Romeo Nel Cuore
Jak juz bedzie mial zakladaj dziennikJa wczoraj oddalem swoja na aktualizacje softu. Nie minely nawet jeszcze dwa dni a juz jakos tak dziwnie sie czuje... jazda tym samcohodem uzaleznia
Dostalem "renegejda" w zastepstwie i tez calkiem ciekawy samochodzik. Nigdy nie jezdzilem wczesniej suvem, dziwne uczucie siedziec tak wysoko, wszystko widac, wychodzi sie wygodniej, kupie sobie chyba kiedys jakas starsza terenowke dla zabawy...