Po prawdopodobnie pojawia się ono na chwilę po włączeniu zapłonu, a potem dopiero po wciśnięciu przycisku start/stop.(nie mam pojęcia dlaczego ale nie było tam napięcia, nie zastanawiałem się długo dlaczego, tylko próbowałem dalej)
Po prawdopodobnie pojawia się ono na chwilę po włączeniu zapłonu, a potem dopiero po wciśnięciu przycisku start/stop.(nie mam pojęcia dlaczego ale nie było tam napięcia, nie zastanawiałem się długo dlaczego, tylko próbowałem dalej)
Założone i działają super , nawet w trakcie jak kręci rozrusznik to nie gasną![]()
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ja również kupiłem swego czasu te droższe i już wcześnie wspominałem że są zbyt mocne. Co w efekcie niektórzy migali światłami. Z uwagi na fakt że mechanik uszkodził jedną, zakupiłem owiele tańsze i są akurat 2 sztuk Bau15s 1156 Światła DRL LED Turn Signal Przepaścią Żarówek
http://s.aliexpress.com/y2UfuqMf
(from AliExpress Android)
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Tak wyglądają ledy za 12 $
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Są i kierunki
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Noo spoko opcja, ja na swoje jeszcze czekam..
Samochód jest czymś więcej niż naszą własnością, jest cząstką nas, naszą wizytówką. Można powiedzieć, że jak piękna kobieta, zegarek czy nóż jest to kolejna "biżuteria" dla prawdziwego faceta..
Alfa Romeo 159
No i widoczność dziennych wystarczająca. Dzięki!
Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka