To prawda, że wprowadzenie nowej Giulietty szybko zwiększyło by sprzedaż marki, tyle że głównie w Europie. Jeśli [notranslate]Alfa[/notranslate] wprowadzi kolejny mały model to będzie to mały SUV, żeby i w Stanach się nieźle sprzedawał. Na razie nie słychać o żadnych testach nowych modeli, wygląda na to że w przyszłym roku żadna nowa [notranslate]Alfa[/notranslate] nie zostanie zaprezentowana. Sporo zależy od przyjęcia Stelvio - głównie w USA - bo Giulia jak na razie nie radzi tam sobie najlepiej.
Dzis spotkalem na trasie veloce w najlepszym kolorze. Nie chciala sie scigac, wiec obczailem z kazdej strony. Na drodze nie da sie tego pomylic z zadnym innym autem, nie wiem skad te rewelacje.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Muszę się was dopytać bo może ja coś źle robię.
Jadę sobie normalnie. Hamuję do 0. System Start&Stop wyłącza silnik. Ja już skończyłem jazdę i chcę wyłączyć silnik i wyjść z samochodu. Wrzucam P. Wciskam przycisk na kierownicy i nic się nie dzieje. Nie mogę nic zrobić. Puszczam hamulec i też nic się nie dzieje. Dopiero po wciśnięciu przycisku od wyłączania systemu Start&Stop silnik się włącza i dopiero mogę go wyłączyć. Czy to normalne?
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
A jak otworzysz drzwi kierowcy system się nie dezaktywuje ? Może wtedy będziesz mógł wyłączyć samochód.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Wczoraj pierwszy raz widziałem Giulię (srebrny kolor) na żywo. Wyjeżdzała z parkingu i ją mijałem. Tego auta się nie da z niczym pomylić. Wygląda świetnie. I ten kolor mi się podobał. Mam nagraną ją z kamerki - za chwilę dodam.
https://gifyu.com/image/bVLG
Aha nie wiem jaki to klient docelowy ale prowadziła ją Pani ok lat 50+.
Ostatnio edytowane przez jaboleq ; 26-06-2017 o 07:56