Napiszę to samo co na AlfaClubie czyli również bardzo dziękuje i gratuluje organizatorom czyli Arturowi i Pawłowi bo to nie łatwy chleb wszytko zorganizować i dopilnować, pamiętali o wszystkich szczegółach, załatwili gadżety i nagrody, ufundowali puchar i z własnej kieszeni wpłacili zadatki, pomyśleli o wszystkim czyli o identyfikatorach dla uczestników i Gtv'ek, poza tym fajnie że była telewizją TVP i mogłem wystąpić przez kamerą i powiedzieć parę słów o pasji do Gtv, jeszcze raz Wam gratuluje bo dla mnie nie było się do czego przyczepić
Teraz do uczestników, naprawdę się cieszę że poznałem ludzi którzy również mają fioła na punkcie Gtv'ki, w końcu wiem że nie jestem sam
Świetne uczucie zobaczyć tyle pięknych aut w jednym miejscu.
Fred cieszę się że Cię poznałem, mamy bardzo podobne podejście do naszych pięknych
Rudix jak coś mogę Ci mój puchar pożyczaća tak serio spoko z Ciebie koleś i dzięki że mi przypomniałeś o dziadku he he
dobrze że opanowałem nerwy bo bardzo mnie wkurzył i mogło być różnie
![]()
![]()
Co do samego zlotu to nic bym nie zmienił, wszystko co zaplanowane się odbyło, atmosfera była świetna, dużo śmiechu i fajnie że mogłem obejrzeć tyle Gtv'ek w jednym miejscu, co do narzekania na pierdoły to wiadomo że każdemu się nie dogodzi i zawsze się znajdzie ktoś kto narzeka ale na tym zlocie nie było na co moim zdaniem bo najważniejsi byli uczestnicy, ognisko fajnie zintegrowało grupę choć od początku z wieloma osobami znalazłem wspólny język w końcu posiadacze Gtv to nie tacy zwykli ludziepróba sprawnościowa przyniosła dużo emocji choć najostrzejszej jazdy Piotrka nie widziałem
, ogólnie mam świetnie wspomnienia i to był najlepszy zlot na jakim byłem, czułem się świetnie w Waszym towarzystwie, nie cukruje ale spot samych Gtv to był strzał w 10 i cieszę się że wpadliśmy wspólnie na taki pomysł, na pewno będą kolejne edycje i taki zlot stanie się tradycją.
Dzięki jeszcze raz Wszystkim, również za to że dostałem puchar czyli uznaliście moją Gtv'kę za najładniejszą, teraz jeszcze bardziej wiem że warto tak o nią dbać
PS. zdjęcia wrzucę w wolnej chwili![]()