Jak nie wypuszczą kombi to się ma to nie zanosi.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak nie wypuszczą kombi to się ma to nie zanosi.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wiadomo, w eur sw by dolozylo pewnie ze 3 tys szt miesiecznie. moze kuedys wprowadza, mi by to odpowiadalo
Od kliku dni zauważyłem, że coś mi się dzieje z radiem. Parkuję w garażu podziemnym i radio tam nie odbiera ale to normalne bo nie ma prawa. Po wyjechaniu, ustawioną wcześniej stację radiową (TOK FM) słychać bardzo słabo. Są duże zakłócenia. Gdy zmienię na inną stację i z powrotem na TOK FM to wszystko jest ok. Dźwięk bardzo wyraźny.
Tak jakby radio "gubiło" ustawienie. Zdarzyło mi się już to 3 razy. Czy ktoś miał może podobny problem? Wcześniej nie zauważyłem żeby coś się zmieniało.
Zobaczę jeszcze z innymi stacjami
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
Ja 2 lata temu zrobiłem 4500 km po Włoskich drogach (połowa to autostrady niestety płatne) i widziałem może z 5 Alf 159, z 10 Giuliett. Troche 147. Ani jednej 166 i Mito. Baaardzo dużo nowych fiatów.
O czym to świadczy. O niczym
Dajcie trochę czasu i załóżcie wątek Giulia statystyki. Chętnie będę wpisywał ile dziennie widziałem poszczególnych modeli![]()
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
FCA opublikowało dane sprzedażowe za czerwiec 2017.
http://www.prnewswire.com/news-relea...300482967.html
Giulia pobiła kolejny rekord miesięcznej sprzedaży - 992 szt. Wygląda na to, że od 2-3 miesięcy sprzedaje się lepiej niż XE, co trzeba uznać za sukces, gdyż Jaguar ma ugruntowaną pozycję w USA i większość ludzi kojarzy markę a AR w znacznej części kraju to nadal no-name.
Ciekawostką jest to, że na drogi USA wyjechały pierwsze 2 egzemplarze Stelvio![]()
Odebrałem sunię
Crazy shit!)))
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Najss Strasznie czarnaZakładaj wątek na Nasze Belle i chwal się co tam masz
![]()