Mycie,glinkowanie,nabłyszczanie.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Mycie,glinkowanie,nabłyszczanie.
Pompa wspomagania, płyn wspomagania, pasek, klocki hamulcowe przód, płyn hamulcowy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moja dostała duży przegląd przed wyjazdem, plus lewy przegub i nowe opony ale niestety z nich jestem średnio zadowolony
Skórka wyczyszczona i zakonserwowana.
Wymiana napinacza paska wielorowkowego i nastąpiła cisza żadnego pisku przy wł klimie... Huraaa
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Spider dziś dostał:
-nowa cewka Ngk - 1 szt. (=sprawdzenie pozostałych)
-nowe przewody WN
-nowe świeczki
-nowe fajki cewek.
Chyba jest szcześliwy![]()
w week wypolerowane auto zostało oraz nałozony twardy wosk, dzis zmiana na inny zbiorniczek wyrownawczy bo w starym kruciec był pekniety lekko i puszczał płyn
Alfa 156 2.4 10v Stage 2 -> 208,7 km i 416,4 Nm Stage 3 -> ?? ??
moja alfa -->> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...stinctive.html
Powered by Dieselsoft Płock, Distinctive, Novitec, Fmic, Recaro, GTA, Bose, 18 Toora, nitro n2o
FB https://www.facebook.com/Alfa-Romeo-...dmin_todo_tour
Odebrana z zabiegu wyciagnięcia wszystkich możliwych wgniotek. Umyta i zrobiona przejażdżka
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W zeszłym tyg alfa wróciła od lakiernika po konserwacji podwozia: poszło 6szt (27zł/szt) puszek i jedna pucha do profili 500zł taka przyjemność.
Wczoraj środkiem renoskór (allegro 7zł buteleczka pół-połysk czarny) poprawiłem kilka rys na skórze zwłaszcza gałę biegów, podłokietnik, mój fotel (kierowcy;p) - wyglądają jak nowe.
Wymieniłem też popalone ledy w kabinie i w lampach.
Teraz alfa czeka na montaż świateł dziennych w kierunkach i ich włącznika. Zastanawiam się też nad wymianą dwumasu bo trochę szarpie przy odpalaniu ale to dopiero po wymianie tylnych klocków (piszczą niewiele ich zostało) i filtra powietrza.
edyta:
Dzisiaj dostała nowe klocki hamulcowe do tyłu i wymieniłem filtr powietrza
zużyte elementy:
a tu klocki
![]()
Ostatnio edytowane przez AlfaOne ; 21-07-2017 o 14:36 Powód: foty
Samochód jest czymś więcej niż naszą własnością, jest cząstką nas, naszą wizytówką. Można powiedzieć, że jak piękna kobieta, zegarek czy nóż jest to kolejna "biżuteria" dla prawdziwego faceta..
Alfa Romeo 159