Napisał DRAGON2020 Zobacz post
Pozdrowienia dla kierowniczki błękitnej 156 jechaliśmy dziś rano ul kocmyrzowska
Witam. Czasami to nie byłem ja???
Jeśli jesteś kobietą to pewnie tak![]()
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 spotkanej dziś na trasie Katowice-Sosnowiec, okolo godz. 15-ej. Za późno Cię zauważyłem i już niestety nie mogłem Cię wpuścić na łącznicy DK86. Fajnie to musiało wyglądać z perspektywy innych kierowców. Dwie pomykające czarne Alfy- prawie jak scena pościgu w nowym Bondzie;]
Oprócz tego pozdrowienia dla wszystkich widzianych dziś AR, których widok umilał mi ten ciężki gorący dzien.
ja pozdrawiam Pana z bordowej 159 w JTD na rejestracji SJ.... Pan chyba nie w temacie jeśli chodzi o pozdrawianie ale cóżi tak jest miło
Biedziak - ja zawsze wpuszczam przy każdej okazji każdą napotkaną alfęi przyznam rację że fajnie to musi wyglądać dla innych użytkowników dróg
![]()
i powiem szczerze że to fajny zwyczaj - raz spróbowałam nawet w Niemczech wyprzedzając miłego pana też w 147-cepozdrowiłam awaryjnymi a on w zamian długimi
![]()
Aniucha ja tez, ale wtedy akurat nie bylo takiej mozliwosci. moglo to byc poprostu niebezpieczne dla kierowcow jadacych za mna. wiadomo co sie dzieje przy wyjezdzie z tunelu w katowicach w godzinach szczytu.pracuje w myslowicach, takze bede cie wypatrywal i napewno pozdrowie![]()
ok w takim wypadku oczy będę mieć szeroko otwarte
ja pracuje w centrum - okolice kauflanda więc zmniejszam Ci pole poszukiwania![]()