-
Użytkownik
Znawca
A widział ktos to:
http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-Romeo....c100005.m1851
Czy CabrioPietryga robi taki sam?
-
Szwagry miały ostatnio taki na sprzedaż pietryga robi osobno pałąki i winschota
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
-
-
Ja mam winschota od pietryga i jest zajebisty chce kupić pałąki osobno u niego są zdjęcia wygląda ekstra a szwagry to kolesie z alegro mieli tylko nie wiem czy od tego modelu dokładnie.
-
Tak wygląda 
-
To z jego strony
-
Użytkownik
Świeżak
A ja muszę troszkę dolać dziekciu to tej beczki z miodem. Bardzo szanuję firmę PIETRYGA, świetna i miła obsługa, indywidualne zamówienie zrealizowane bez żadnego marudzenia i oporów (zakupiony windschot dolną powierzchnię w moim przypadku ma nie z siatki tylko jest nieprzeźroczysta z pseudo skóry której również są obszyte rurki konstrukcji, po co ma ktoś oglądać co leży na tej półce) odpowiedź na problem po 1000 km natychmiastowa, ALE...... problem o którym pisałem wcześniej nadal występuje i niestety ta konstrukcja pewnie będzie to miała do siebie. Otóż w moim przypadku bolce ryglujące po lewej i prawej stronie są ze zbyt miękkiego plastiku i się wyginają, gdy były w pierwszej wersji okazało się, że się powyginały i windschot najnormalniej wypadał z otworów i spadał w czasie jazdy za fotele. Albo w moim przypadku sama konstrukcja jest zbyt mała i odstępy między otworami w burtach zbyt daleko albo wszyscy mamy taki sam problem. Ja na bolce w drugiej wersji czyli dłuższe, między konstrukcją, a burtą pozakładałem grube oringi z gumy aby cały windschot się nie przesuwał w prawo lub w lewo i nie tłukł się przy okazji jazdy po naszych drogach. Tak więc tak do końca nie jestem zadowolony. Kolega ma oryginalny włoski, całkiem inaczej zamontowany i nie ma z nim żadnego problemu, choć jego demontaż nie jest jaki prosty jak w wersji PIETRYGA.
-
Ja mam swój od ok 600km nic się nie dzieje
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia