Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Temat: 156 - Kierownica multifunkcyjna

Użytkownik Znawca Avatar r-sokol
    Mieszka w
    Puławy (Jaroszyn), woj. Lubelskie
    Auto
    AR 156 2.0TS '98 ecu: M1.5.5 żona, AR 33 1,7 16v P4 stoi i czeka na..., AR 156 2,5 V6 '02 ecu ME 3.

Domyślnie

Cytat Napisał komisarz Zobacz post
    Mając multi funkcję i np fabryczego zwykłego blaupunkta CD to po podmianie na również ori navigatora lub connect nav przyciski działać nie będą i odwrotnie, te instalacje różnią się fabrycznie zależnie od rodzaju radia
    To nie jest do końca prawda. Mając blaupunkta - chcesz przejść na navigatora - dokładasz moduł (chyba żółty) i działa. Masz naigatora - chcesz przejść na blaupunkta - odpinasz zółty moduł , dokładasz zworki i działa. Ale trzeba mieć fabrycznie zamontowaną kierę z przyciskami. Co do rozszerzania funkcji auta o kierę z przyciskami - był na forum temat o tym - radzę dobrze poszukać, zresztą o tych przekładkach też.
    Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl

Użytkownik Maniak resoraków Avatar komisarz
    Auto
    156 SW 1.9 16V 150KM '05r DISTINCTIVE

Domyślnie

Cytat Napisał r-sokol Zobacz post
    To nie jest do końca prawda. Mając blaupunkta - chcesz przejść na navigatora - dokładasz moduł (chyba żółty) i działa. Masz naigatora - chcesz przejść na blaupunkta - odpinasz zółty moduł , dokładasz zworki i działa. Ale trzeba mieć fabrycznie zamontowaną kierę z przyciskami. Co do rozszerzania funkcji auta o kierę z przyciskami - był na forum temat o tym - radzę dobrze poszukać, zresztą o tych przekładkach też.
    Piszesz ze to nie jest prawda do końca po czym napisałeś to co ja tylko szerzej[emoji14] pisząc że instalacje różnią się od siebie miałem na myśli właśnie te moduly itd, i prawdą jest to że multifunkcja nie zagada po podmianie na inne ori radio od tak tylko dopiero po tych przeróbkach

Użytkownik Znawca Avatar r-sokol
    Mieszka w
    Puławy (Jaroszyn), woj. Lubelskie
    Auto
    AR 156 2.0TS '98 ecu: M1.5.5 żona, AR 33 1,7 16v P4 stoi i czeka na..., AR 156 2,5 V6 '02 ecu ME 3.

Domyślnie

No i właśnie dlatego napisałem że to "nie do końca" a nie że "nieprawda". Zresztą myśle, że trzeba pisać precyzyjnie - bo ja po przeczytaniu twojego postu odniosłem wrażenie, że przekładać się nie da. Więc ktoś mniej zorientowany mógłby od razu dać sobie spokój - a da się, tylko trzeba trochę pokombinować.
    Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl