Wyposażenie sprawdź sobie po numerze VIN w eper online
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Wyposażenie sprawdź sobie po numerze VIN w eper online
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
QV w mieście 11-13 litrów przy krótkich odcinkach, trasa od 6 do 11 litrów zależnie od stylu jazdy.
IMHO różnica w dynamice między QV a MA 170 koni jest bardzo duża w odczuciach, do tego na duży plus jest niższe zawieszenie.
Moja będzie na sprzedaż w listopadzie - salon polska 2011 rok, prawie max wyposażenie z dwoma kompletami kół 18" i 17" z prawie nowymi oponami na oryginalnych felgach, serwisowana w ASO. Jakby ktoś szukał z polskiego salonu.
Różnica w osiągach oczywiście jest odczuwalna ale nie tak duża jakby wskazywała na to różnica w mocy. Nie ma co skreślać 1,4 170KM, tym bardziej, że zadbanych QV nie jest dużo na rynku.
Byłem, zobaczyłem...kupiłem)) Jak ogarnę to pochwale się w odpowiednim temacie
![]()
Gratulacje ! Bezawaryjnej jazdy, radości z jazdy nie życzę, o to zadba Julka![]()
Gratulacje... Ja w czwartek jadę po swoją piękność![]()
super - coraz więcej nas!!![]()
Gratki!!! Widać auto zadbane jest.
DF
Była 147 JTDm 1.9 Distinctive 2005
Była 159 JTDm 2.4 SW Q-tr TI 2007
Była Alfa Giulietta 1.4-TRB-170CV-CF5-DISTINTIVE x 2
Obecnie Giulia VELOCE Q4
Panie....bałem sie jechać
W trybie D to istny szatan.
Sam egzemplarz wydaje się bardzo zadbany. Generalnie pani lekarkawidać że oddawała do serwisu i ją nic nie interesowało, co dobrze wróży.
Ogarnę teraz na szybko papierkologie (US/Komunikacja) i w przyszłym tygodniu podjadę do Ganinexu w Katowicach celem dokładnego przejrzenia historii i zaplanowania serwisowania
Niewiadomą sprawą pozostaje dla mnie rozrząd, brak wpisów w książce, a telefonicznie z serwisu dostałem informacje że niby przy 65k km był wymieniany, z kolei właścicielka twierdzi że przy 100k. Teraz ma 126k, muszę to zweryfikować bo nie ukrywam mam strasznie ciężką nogęa psychoza w stylu "kiedy pasek strzeli" odbiera radość z jazdy
Chcę wymienić rozrząd, filtry oleje i mieć spokój na jakiś czas
W dziale nasze Belle już się koniczynką pochwaliłem![]()