Fajnie bo ja mieszkam przy lotnisku i samoloty mam na codzien
1/4 mili
Konkurencje sprwnościowe
Fajnie bo ja mieszkam przy lotnisku i samoloty mam na codzien
W odpowiedzi na pierwsze pytanie:
Jeśli tego roczni uczestnicy bardziej się postarają jest duża szansa na odebranie mu przynajmniej jednej nagrody (klasyfikacja generalna), ale nie będzie to łatwe bo z tego co wiem, w tym roku rigobert, postanowił wygrać wszystie trzy miejsca w klasyfikacji generalnej i przynajmniej nagrodę dla najlepszego kierowcy pośród kobietWięc nie będzie latwo
W odpowiedzi na drugie pytanie:
Nie ma ściśle określonej liczby osób, musi być ich więcej niż 10 i mniej niż 30, jeśli będzie więcej osób niż 30 to podzielimy je na 2 grupy.
Ze względu na wiele watpliwości zgłaszanych przez osoby zainteresowane Zlotem oraz osoby związane z forami regionalnymi Alfa Romeo jak i nieformalnymi Klubami Alfa Romeo pragnę poinformować jako Organizator oraz jako Prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Miłośników Marki Alfa Romeo, że tego roczny Zlot w Częstochowie jest organizowany przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Miłośników Marki Alfa Romeo i tylko ono odpowiada za jego organizację.
Ostatnio edytowane przez AR_33 ; 21-07-2009 o 19:50
OSMMAR????
dobre....
a z Rigobertem trzeba powalczyc. Poprzeczke ustawil kurcze no....
O! Gratuluje!!!!
Anitko i Rigobert! GratulacjeZlot chyba zrobimy pod hasłem.. Przyszli Mali Alfisti
Ktoś jeszcze spodziewa się dziudziusia i przyjedzie na zlot w tzw. "dwupaku"*?
*określenie zaczerpnięte od samych Ciężarnych![]()
Ostatnio edytowane przez Kate ; 22-07-2009 o 08:59
no ja wiem jeszcze o co najmniej dwoch ciezarowkach
Kolega Arek z Paulina tez sie nie nudzili i sie spodziewaja
Adaś...No to będzie pierwszy w historii Zlot Ciężarówek Alfa Romeo![]()
Dzisiaj mogę ogłosić kolejną dobrą nowinę, chociaż jest ona bardziej cenna dla organizatorów niż uczestników
Ogólnopolski Zlot Miłośników Marki Alfa Romeo w Częstochowie odbędzie się pod patronatem FIAT AUTO POLAND, który to został również oficjalnym patronem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Miłośników Marki Alfa Romeo
Ostatnio edytowane przez AR_33 ; 22-07-2009 o 21:16