Czy warto je zakladac? Mimo niskiej ceny daja na nie 2 lata gwarancji Malo jezdze i przewaznie po glownych drogach i autostradach silnik lekki 1.6 Prosze o opinie
Czy warto je zakladac? Mimo niskiej ceny daja na nie 2 lata gwarancji Malo jezdze i przewaznie po glownych drogach i autostradach silnik lekki 1.6 Prosze o opinie
Jeżeli kierujesz się ceną, to lepiej kupić wahacze VEMA, lub FAST. Stawiając na jakość tylko TRW.
potwierdzam trw to jest to, kiegdys założyłem jakieś "olcap" - po tygodniu już stukało
Biorac na logike mam 2 lata gwarancji to nie mam problemu jesli nawet po roku cos zacznie stukac A QAP ma rekomendacje TVN TURBO Niska cena dluga gwarancja dlatego sie nad tym zastanawiam Moze ktos jezdzi na tych czesciach i wie jak sie sprawuja?
[QUOTE=qbas;202196]Czy chodzi Ci o OCAP ?
Ocap to też producent elementów zawieszenia, koledze chodzi o Quality chyba, czyli w skrócie QAP.....jak dla mnie to chińszczyzna taka jak Hart itd...
Mówiąc o rekomendacji masz na myśli te reklamy na TVN Turbo...? Ja bym nie ryzykował przynajmniej z góra. Miałem kiedyś Delphi które kosztwało nie wiele mniej od orginału. Wytrzymało mi pół roku, jakieś 15kkm, może mniej, a trzeszczało już po miesiącu, oczywiście zareklamowałem wahacz ale za robotę już musiałem zapłacić więc do dupy z taką gwarancją. Jedyny plus, że wymienili mi na TRW i teraz mam spokój. Jeśli chodzi o dolne wahacze to mam fasta od ponad roku i jestem zadowolony.
Chodzi mi o konkretny powod dlaczego nie zakladac czesci z 2 letnia gwarancja Opinie typu padly mi po miesiacu nie sa do przyjecia od czego macie gwarancje udzielana przez sprzedajacego Majac taka gwarancje moge wymieniac czesci co tydzien Chce konkretnych opini od posiadaczy takich czesci
Chciałeś opinie, masz, różne, włącznie z takimi, że szybko padły. Jest to chyba "jakoś" miarodajne ?
Gwarancja uwzględnia zużycie eksploatacyjne ?tzn jak się szybko wybiją to wymienią Ci komplet ? Dziwne jak na element typowo eksploatacyjny
Na pewno wszyscy się chętnie do wiedzą jak ta gwarancja działa w praktyce![]()