a pytanie z mojej strony, czy np będzie możliwość zakupu samego sterownika?
jaka przewidywana cena za całość? będzie instrukcja montażu?![]()
a pytanie z mojej strony, czy np będzie możliwość zakupu samego sterownika?
jaka przewidywana cena za całość? będzie instrukcja montażu?![]()
Witam, będzie opcja kupna samego sterownika, jednak jest on przeznaczony jedynie do tych ringów, z innymi nie współpracuje. Natomiast poprzedni typ i owszem "dogada" sie nawet ze zwykłą żarówką jednak nie mam go bo zajmuję się nowym. Tak, będzie instrukcja lub będę to montował sam do lamp które potem odeślę, poszukuję na razie lampy żeby wiedzieć jak ma wyglądać połączenie tak żeby było możliwe do zamontowania. Przewidywalna cena 780zł za: ringi+sterownik+aplikacja. Jednak na razie mam niespodziewany poślizg: zepsute auto i komputer.
Pozdrawiam
witam kupilem ringi ENGEL EYE ale teraz mam problem gdzie mozna na śląsku to zalozyc. mam juz to w swoim aucie poprzedni wlasciciel zakladal ale w Poznaniu ;/ moze ktos cos ??
Witam,
Jestem zainteresowana nabyciem takiego zestawu. Jak już będzie coś gotowe to czekam na wiadomość. Mam nadzieje ze kolejny projekt będzie obejmował tylne lampy![]()
Witam, w końcu dotarłem z filmem w warunkach "warsztatowych". Film prezentuje właściwie działanie ringów a nie wszystkich animacji ale i taki wrzucę niebawem.Jak widać na filmie brakuje najmniejszych ringów ale już je mam. Tymczasem czekam na propozycje ciekawych animacji![]()
Piękna sprawaJak cenisz taki zestaw kompletny? Będzie jakaś instrukcja jak to wsadzić do lampy?
![]()
Na święta w sam raz! jak jeszcze "last christmas" zagra to biorę.
pawzl
Cena ok 800zł za zestaw. Instrukcja będzie jak tylko zamontuję pierwszy zestaw i ogarnę jak ma wyglądać wiązka przewodów (długości).
skuler
Wszystko da się zrobić
Jambo
Jestem przeciwnikiem rozwiązań typu Arduino w związku z czym nie wylądowało tam ono. Siedzi tam płytka mojego projektu z "gołym" procesorem. Owszem po zamknięciu auta pobiera energię tak samo jak alarm czy centralka zamka, na razie jest to 50mA czyli przy akumulatorze 72Ah wytrzyma to ok 2 miesiące bez przepalania. Staram się zejść z poborem do ok 25 mA gdyż jest taka możliwość.
A nie chciał byś zrobić jakąś wersję minimal ?
białe koby + delikatny start , wyłączenie wyłączenie z kierunkowskazem .
I jeszcze jedno pytanie czy na rgb ring będą klosze plastikowe ? żeby zniwelować wygląd pojedyńczych świecących punktów .
pozdrawiam