no tylko to bo smsy nietrzeba mi
Witam koledzy
Nie chce zakładać kolejnego tematu. Mam problem z radiem od zakupu audiobooków (lub to wina płyt?) Mianowicie, słuchając plyty, często dziwnie przerywa lub ścieżka kończy się kilkanascie sekund za wcześnie i przechodzi dalej. Dodam że normalne płyty CD, z muzyką działają poprawnie. Radio to duza NAVI, przedliftowa, bez BT, ze zmieniarką cyfrową yatour. Zauważyłem też że to radio strasznie się nagrzewa podczas pracy. Może to stąd wynika tak nierówna, dziwna praca?
I kolejne pytania.
I czy ktoś jest mi wstanie powiedzieć czy w tym radiu jestem w stanie przesuwać sekundowo utwory, czy tylko na inną ścieżkę, bo nie ukrywam że jest to deprymujące gdy słucham 40 min z audiobooka, skonczyłem jazde, wracam do auta, odpalam. I kuuuurrrrr...amusze słuchać znów tej samej ścieżki bo nie zapamiętuję w ktorym miejscu skonczył a nagrane zostało tak że ścieżka trwa ponad 60 MINUT!!! 0_o
I kończy sie na tym że odpalam radio, bo nie będe słuchał 4 raz tego samego, i pluje sobie w brode czemu nie kupilem audiobooka w pliku mp3
Są takie opcje w tym radiu jak zapamiętywanie konkretnego miejsca płyty, lub przesuniecia sekundowego? Pozdrawiam i dzięki za wszelką odpowiedź![]()
Nikt nie pomoże, lub chociaż uświadomi mnie czy coś robie źle z obsługą radia??![]()
Ja z kolei aktualizowałem z 16GB USB 3.0 i poszło bez zająknięcia![]()
Słuchając mp3 z pendriva idzie zmienić utwór tylko z kierownicy , Jest opcja żeby zmieniać utwór z radia na panelu?
Mieć 147 powodów aby codziennie mówić Jej jak bardzo się Ją kocha
Panowie podrzuci ktoś jak zmienić jezyk komunikatów na PL?