Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Temat: Czlonkostwo w klubie....

Fred
    Gość

Domyślnie

Tak jak napisal powyzej AR_33 - w połowie wrzesnia powinna ruszyc strona Klubu i na niej bedą podane zasady rejestracji. Na dzien dzisiejszy pewne jest to ze trzeba będzie spełnić "kilka" warunków oraz to że będzie opłata członkowska.

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

ja tam nie mam nic przeciwko corocznej opłacie członkowskiej. ludzie w to wkładają trochę serca i pracy na pewno więc logicznym jest że jakaś składka jest wskazana
    tylko tak sobie myślę że może fajnie by było gdyby ze wraz ze wstąpieniem każdy z członków z ramach tej opłaty dostał pewnie jakąś kartę członkowską i jakieś na prawdę skromne bajery w stylu np. dwóch małych naklejek Alfaholicy /element naklejany w umownym przez wszystkich członków miejscu tak żebyśmy się mogli wszyscy bez problemu rozpoznawać na drodze/
    ..albo jakaś inna fajnie zaprojektowana naklejka klubowa na której byłby też indywidualny każdego nick z forum
    ..może jeszcze jakaś smycz na przykład - to był by bardzo fajny i poręczny gadżet, którego koszty zamówienia przy większej liczbie na pewno nie wyszły by drogo
    tak sobie myślę.. i też czekam w takim razie na zapisy
    Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 27-07-2009 o 06:18

bodziak_spiz
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    ja tam nie mam nic przeciwko corocznej opłacie członkowskiej. ludzie w to wkładają trochę serca i pracy na pewno więc logicznym jest że jakaś składka jest wskazana
    tylko tak sobie myślę że może fajnie by było gdyby ze wraz ze wstąpieniem każdy z członków z ramach tej opłaty dostał pewnie jakąś kartę członkowską i jakieś na prawdę skromne bajery w stylu np. dwóch małych naklejek Alfaholicy /element naklejany w umownym przez wszystkich członków miejscu tak żebyśmy się mogli wszyscy bez problemu rozpoznawać na drodze/
    ..albo jakaś inna fajnie zaprojektowana naklejka klubowa na której byłby też indywidualny każdego nick z forum
    ..może jeszcze jakaś smycz na przykład - to był by bardzo fajny i poręczny gadżet, którego koszty zamówienia przy większej liczbie na pewno nie wyszły by drogo

No i widze ze wiesz o czym mowie , podzielam Twoje zdanie w 100 % i jak Ty podobnie czekam z niecierpliwoscia na zapisy.

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    o nic sie nie martw wszystko bedzie miało ręce i nogi, tylko aby to było wszystko dobrze zrobione trzeba na to troche czasu, pamietajcie ze kazdy ma tez rodziny, prace i wiele innych obowiązków na głowie dlatego tez wszystkiego na juz nie da sie czesto załatwic

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

ale tu nikt nikogo nie pogania
    ze spokojem czekamy

obw
    Gość

Domyślnie

Ze spokojem czekam i czekam...

Miss Alfaholicy 2011 Znawca Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS

Domyślnie

ja również czekam z niecierpliwością

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Ej spokojnie, ludzie ! Ja też czekam, od 2006/2007
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

sorry za OT
    ty se pompon kup w końcu AeRkę --- :-)

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bimski Zobacz post
    Ej spokojnie, ludzie ! Ja też czekam, od 2006/2007
    Ty dostaniesz medal za wytrwałość.
    A Twoja BM-ka zostanie komisyjnie zaadoptowana do rodziny Alfa Romeo