Mam graphite polerke jak co na handel![]()
W zdjeciu masz numer jej żeby sobie dane techniczne sprawdzic
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Mam graphite polerke jak co na handel![]()
W zdjeciu masz numer jej żeby sobie dane techniczne sprawdzic
Mój grafit.U mnie zrobiła kilka aut, u Rycha chyba dwa razy użyta, ma zmieniony kabel na kilkumetrowy dla większej wygody, bo ten fabryczny był masakrycznie krótki.
![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
DA! Po kilku latach meczenia się z rotacją kupiłem w tym roku DA. Praca z tym to poezja no chyba, ze masz twardy lakier (czyli nic z fiata) i ktoś wcześniej wycierał lakier bronami wtedy tanie DA z małym skokiem będzie się średnio nadawać do mocniejszego cięcia
Jak dla mnie maszyna była spoko
Pora na coś innego jak się sprzeda![]()
Jeść nie woła u mnie 2 auta zrobiła.
https://youtu.be/SosYx8Sfi0c
Tu w pełnym słoncu co mi wyszło
Delsolka i alfa nałożone fusso![]()
Delsolka bez korekty
W hd sie spoko ogląda
Taki wynalazek http://i.imgur.com/qpnRWNu.jpg
Mam dokładnie takie same doświadczenia. Nie zaszczurzone auta tnie aż miło i na dodatek DA wręcz jest stworzone do zabawy z politurami cleanerami itd.
Poza tym ktoś, kto nie ma doświadczenia, albo jakiejś lewej maski w garażu do ćwiczeń, to może rotacją namachać szkód, a DA to trzeba mieć talent aby narozrabiać.
Nabrawszy doświadczenia i z odpowiednią pastą np 101 od Megsa można zrobić korektę i nie narobić za dużo bałaganu, wystarczy skropić polerowany obszar kilka kroplami wody i wypracować pastę do końca. W razie konieczności jakieś tam delikatne hologramy da się łatwo usunąć pastą wykańczającą np Scholl S17 i mamy igłę.
A pokaże Wam co można zrobić z maszynką DA. Użyte pady z mikrofibry cutting i polishing i pasty Poorboys SSR 2.5 i 1. Zdjęcia pokazują stan przed i po.
Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka
A czy można w jakiś sposób efektywnie wykonać polerkę bez używania maszyny polerskiej?
Nie, możesz jedynie odświeżyć lakier ale o korekcie ręcznej zapomnij. Zwykłym tanim DA za 3stówyz robisz to sto razy lepiej niż byś ręką machał 12hnapocisz się tylko, a na koniec stwierdzisz, ze i tak lepiej maszynę kupić
![]()