Wyglądają ma 19![]()
Wyglądają ma 19![]()
Mam pytanie
Ta felga wchodzi na każde brembo ?
Chciałem taką felge założyc do 166![]()
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Dobra nie było tematu![]()
Wszystko wiem
Ostatnio edytowane przez rychuslu89 ; 03-11-2017 o 21:25
hejka
możecie wrzucić jakies foto 159 sedana szarego na srebrnych 17" Toora t670 ??
Samochód jest czymś więcej niż naszą własnością, jest cząstką nas, naszą wizytówką. Można powiedzieć, że jak piękna kobieta, zegarek czy nóż jest to kolejna "biżuteria" dla prawdziwego faceta..
Alfa Romeo 159
Dzięki ale już się rozmyśliłem..
Jednak do 159 pasuja tylko dedykowane, myślę o tym wzorze:
http://allegro.pl/felgi-alfa-romeo-1...996778040.html
lub od biedy o tym:
http://allegro.pl/alufelga-z-opona-2...004094002.html
ale jakoś nie mam przekonania do jakiś po renowacjach.. prędzej skompletuje się jakieś pojedyncze sztuki niż kupi jakiś porządny komplet :/
Samochód jest czymś więcej niż naszą własnością, jest cząstką nas, naszą wizytówką. Można powiedzieć, że jak piękna kobieta, zegarek czy nóż jest to kolejna "biżuteria" dla prawdziwego faceta..
Alfa Romeo 159
To zależy jak wykonana jest renowacja, bo lakierowanie proszkowe też można schrzanić...
Trochę na ten temat wiem, bo się tym zajmuję.
Co do kompletowania felg sztuka po sztuce, to często te felgi nadają się do lakierowania ponieważ zdarza się, że mają różny odcień ze względu na swój wiek, użytkowanie itp.
Pozdrawiam.
- Rafał
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
A czy opony są przedmiotem aukcji?
Jak cos to ja bede mial od jutra na sprzedaz felgi z pierwszego.zdjecia tzw "policyjne" na których sa prawie nowe letnie opony Hankook prime 3 17" 225/45