Jest tylko manual i TCT, nie ma klasycznego hydrokinetyka.
Co czyni pytania 1-5 bezprzedmiotowymi![]()
Jest tylko manual i TCT, nie ma klasycznego hydrokinetyka.
Co czyni pytania 1-5 bezprzedmiotowymi![]()
- - - Updated - - -
Gdyby ktoś szukał pewnej Julki to zapraszam
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6zj2q6.html[/QUOTE]
W ogłoszeniu napisane "prawdziwa okazja"Julka rzeczywiście ładna, weź tylko pod uwagę, że za 3 miesiące ze stocku będą Julki rocznik 2017 z podobnym wyposażeniem ale z systemem infotainment za 70-72 kPLN.
Wydaje mi się, że ktoś musi być naprawdę mocno zdezorientowany, żeby zapłacić za 2013 rocznik z niemal podstawowym wyposażeniem (podstawowe fotele, plastikowy panel zamiast alu) 55 kPLN... Ale powodzenia![]()
Też szukałem w sierpniu Julki i właśnie różnica w cenie nowej stockowej z 2016r a cenie używanej rocznik 2013-2014 była wielkości 15-20tys, więc zdecydowałem się na nową tym bardziej, że w używanej nie miałbym xenonów... Oczywiście dla jednego dołożyć te kilkanaście tysięcy nie jest problemem a dla drugiego będzie to różnica zaporowa....
Tak czy inaczej polecam rozglądać się za nową bo idzie wyrwać w naprawdę dobrej cenie![]()
Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
Dzięki za wyjaśnienie. To by oznaczało że zdecydowana większość ofert na OtoMoto jest źle opisana. Trochę to dziwne biorąc pod uwagę że te Julki które są deklarowane jako auta z TCT są wyraźnie droższe [emoji848]
A czy polecacie ogólnie Giuliettę z automatem? Ktoś ma i mógłby się podzielić wrażeniami?? Czy jest to skrzynia awaryjna?
Mam na oku Julkę za 50k z automatem i w prawie full opcji z 2012 i przebiegiem 60k. Muszę tylko namówić małżonkę.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Czemu tak mało? Mi z 11roku 170km na 41 I żeby nie było mam mocno uboga wersję....[emoji6]
A co sądzicie o oponach całorocznych? Oferta ktorą obserwuję dotyczy Julki z takim właśnie setupem. Perspektywa braku konieczności przechowywania drugiego kompletu trochę kusi ale z drugiej strony jak to zdaje egzamin w praktyce? Stare powiedzenie mówi że jak coś jest do wszystkiego to... [emoji6]
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Kumpel jeździł 2 sezony i zmienił, mówi że ani szału ani dramatu nie ma, ale woli zmieniać [emoji3] jak masz miejskie toczydło to spoko ale jak masz ciut więcej mocy to MOIM zdaniem bez sensu