My 6-stego niestety odpadamy, za to 13-stego jak najbardziej![]()
My 6-stego niestety odpadamy, za to 13-stego jak najbardziej![]()
www.2become1.pl FOTOGRAFIA
Bartek ja zwykle cały czas elastycznie, byle by był weekend ;-) Krzysiu, ChemicalSail, bzyku741, jak wy się zapatrujecie na 13 stycznia? Jak się więcej osób zgra z datą na forum, to ślę esy do reszty co rzadko tu zaglądają i robimy w końcu tego spota ! ;-)
A ten 16sty teraz w sobotę, kto jeszcze reflektuje?
1. Barth + żona
2. Pawciu87 + żona
Ostatnio edytowane przez Barth ; 15-12-2017 o 13:24
Pany i Panewki, temat ogólnie przeszedł w stronę facebooka. Myślę że większość z was posiada konto na tym portalu. Nie każdy sprawdzą maile na systematycznie i ogólnie myślę pomysł nie jest zły. Mamy stworzoną grupę dyskusyjną na której na bieżąco dyskutujemy na temat terminów najbliższych spotkań w okolicy. W linku podaję mój profil -> https://www.facebook.com/profile.php?id=100001060906405
Proszę o kontakt PW zainteresowane osoby na FB -> dodaję od razu do grupy dyskusyjnej by wiadomo było co i jak dla wszystkichPozdr Paweł
Jak już termin zostanie ustalony, to ktoś mógłby podać tutaj jakieś informacje.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Oczywiście jak ustalimy szczegóły, wszystkie info tutaj też zostanie ogłoszonePozdrawiam Paweł
Ustalony termin to sobota 13 stycznia, godz. 14:00. Zajazd Knieja - trasa na Bełchatów z Wielunia. Czekam na deklarację do wtorku, kto się pisze na zlocik by móc zarezerwować odpowiednią ilość miejsc w knajpie ;-)
OSTATNIE OGŁOSZENIE - SPOTKANIE JUTRO O GODZ. 14:00. ZAJAZD KNIEJA k. Raduckiego Folwarku - trasa na Bełchatów z Wielunia. Mamy zarezerwowany stolik na godz. 14:30. Jeśli ktoś jest chętny, a nie zdeklarował się to również zapraszamy - parking jak i knajpa są duże - wszyscy się zmieścimyPozdrawiam Paweł
https://photos.google.com/share/AF1Q...lUckJISVk5elV3
Było super ;-D Brakuje tylko dobrej pogody ;D
Wybiera się ktoś z naszych okolic tj. Wieluń, Wieruszów, Kępno, Sieradz, Kalisz na włoską wiosnę do Rzeszowa?