a nie macie adblocka w safari? wyłączcie dla tej domeny, u mnie blokował dwa banki... chrome na macos z adblockiem bez problemów
a nie macie adblocka w safari? wyłączcie dla tej domeny, u mnie blokował dwa banki... chrome na macos z adblockiem bez problemów
Pochwale się, ze jako taki sobie "znawca" kompa zrobiłem dzisiaj bez większych problemów aktualizację mapy w Stelvio (mapa z końca listopada). Pliki pobrane ze stronki po rejestracji. Pen 32 giga, sformatowany w NTFS, jakieś 3 godziny zabawyi poszło.
I co, i 3 godziny auto ma stać z włączonym silnikiem, bo aktualizują się mapy?
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Włączony silnik (w tym przypadku) - nie oznacza że ma "chodzić".
To jaki jest ten trzeci stan logiczny, o którym mówisz, bo nie kumam. Silnik włączony, silnik wyłączony, silnik "chodzący? Silnik włączony chodzący i silnik włączony niechodzący lub też silnik wyłączony chodzący? Bo ja znam tylko dwa stany, silnik włączony ("chodzi") lub wyłączony ("nie chodzi").
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Pisałem o 3 godzinkach mając na mysli ściąganie plików na kompa, potem kopiowanie na pena i wreszcie aktualizacja w autku. Sam proces aktualizacji w Stelvio to jakieś 1,2 h. Jak pamietam wyswietlacz pokazał: "...zajmie to około 130 min.". Radio ma być włączone a komunikat mówi o "WŁĄCZONYM SILNIKU". Bieg na "P" i silnik terkotał cały czas. Może żle, ale mapa wgrana i chodzi.
silnik ma chodzić tylko i wyłącznie po to, żeby akumulator nie padł - ale po 130 minutach nie padnie - spokojnie można aktualizaować na włączonym zapłonie.
Mi tez się udało wgrać (trwało 55 min), z tym, że i tak widze małę błędy na nowych odcinkach dróg![]()