Ja mam inny silnik ale jutro tego poszukamMozna jezdzic z wlaczonym wiatrakiem bo w srode czeka mnie trasa 600km w jedna strone?
Ja mam inny silnik ale jutro tego poszukamMozna jezdzic z wlaczonym wiatrakiem bo w srode czeka mnie trasa 600km w jedna strone?
AR 156 2.5 V6 Q2
AR 145 JTD '99 byla
AR 156 2.0 TS byla
Sprawdź jeszcze przekaźnik który odpowiedzialny jest za załączanie wiatraków. Może jest stale zwarty i trzeba by go wymienić .
Tak - tutaj masz opis :
![]()
Przekaznik powinien byc goracy? bo moj starsznie sie grzeje jutro jade do aso , aby usuneli awarie bo jutro wyjezdzam. Dziwne bo ja mam z tych duzych tylko jeden co kieruje 2 predkoscia i on sie strasznie grzeje ale po wyciagnieciu go wiatrak nadal chodzi na 1 predkosci.
AR 156 2.5 V6 Q2
AR 145 JTD '99 byla
AR 156 2.0 TS byla
I co wyszlo w ASO?
Witam!
Koledzy mam maly problem!!!Dzisiaj jadac z pracy mialem wlaczona klime,dojechalem do domu i wylaczylem silnik!Po jakims czasie odpalilem autko i odrazu zalaczyl mi sie wentylator (najpierw I bieg a po kilku sekundach II) i juz nie chce sie wylaczyc (chyba ze wylacze silnik)!!!Podejrzewam ze jest to wina czujnika ale gdzie go dokladnie znalezc i czy trudno jest go wymienic,ewentualnie wyczyscic???
Pozdrawiam!!!
Przy wylaczonej klimie tez sie nie wylacza!!!
Nie wiem jak to sie stalo , ale samo sie naprawilobylem na kompie i zero bledow
![]()
AR 156 2.5 V6 Q2
AR 145 JTD '99 byla
AR 156 2.0 TS byla