Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Temat: Polecam i szukam - moto gadzety

adasco
    Gość

Domyślnie

mnie najbardziej rypia w oczy te biale guziki i epolety.... pasuja jak grzebien do dupy.

dolaczam sie do apelu - kolego uszyj nam po prostu czerwona koszule z wiekszym napisem na plecach i malym logo z przodu - a wtedy na pewno nie tylko ja kupie.
    W takiej, wybacz, wstydzilbym sie pokazac. Nawet jakby byla super jakosci i kosztowala 5 zl.

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał adasco Zobacz post
    ... kolego uszyj nam po prostu czerwona koszule z wiekszym napisem na plecach i malym logo z przodu
    To nie on to szyje a jedynie jest pośrednikiem który próbuje jeszcze na tym coś zarobić tą koszulę sprzedają na forum klubu Alfy w RPA, Nowej Zelandii itp.

Adasco taka Ci się marzy :

cena jedynie około 350 zł a kupić można u Jidosha Zakkaten

adasco
    Gość

Domyślnie

ta juz lepsza. Ale jeszcze lepsza bylaby bez bialych wstawek i z napisem na plecach.

sebas0026
    Gość

Domyślnie

Witam

Ja kupilem fajny bryloczyk do kluczy u Bołtowicza na ul.Rosola 55 WaWa chyba 60zł ale pokazywali mi tam sporo inych gadzetów ;P

co jest grane?
    Gość

Domyślnie

cudownie. zbieramy info z policja na temat uzytkownika allegro aleksis2009.
    Przyda sie i ta wypowiedz na forum.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar kln
    Mieszka w
    ZGR
    Auto
    156 1.9JTD16V '03 FL

Domyślnie

Hahaha nie sądziłem, że ten temat będzie dla mnie tak osobisty. Tak sie składa, że u tej Pani na allegro zamówiłem dwie rzeczy. Nie były to te koszule, ale dziewczyna znalazła dla siebie jakieś szmatki. Na początku świetny kontakt, odpowiedź na maila dosłownie po 30min. Po 1,5 miesiąca od wpłacenia pieniędzy i paru mailach dotarł jeden z przedmiotów, drugiego nie widać i odpowiedzi na kolejne maile także nie. Właściwie to już odpuściłem sobie to, ale jakby co służę pomocą

Użytkownik Świeżak Avatar patryyyk
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    159 Q4

Domyślnie

wszyscy tak wskoczyli na użytkowniki a od pierwszego neg minęło ca. 3-4 miesiące. może coś sie po prostu stało?
    aż dziwne, żeby ktoś tak poleciał w kulki.

Nicolo
    Gość

Domyślnie

te koszulki to jest wielka lipa, a sprzedawca to złodziej. kupiłem sobie taki cud natury i jak go otrzymałem to sie przezegnałem. jakosc jest porażająca jakby z worka po nawozie było to uszyte. ten haft niedokładny siepiące sie nici, koszulka sztywna jakby ktoś ją kilkanaście razy krochmalił. do tego długość była mniejsza o 12cm od deklarowanej, więc czym prędzej to odesłałem, niestety odesłałem to g*** i nie mam ani kasy, ani koszulki a sprzedawca tuż po mojej tranzakcji dostał ponad 100 negatywów i zablokowali mu konto. (wczesniej nie miał zadnego, więc kupiłem). Koledzy szczerze odradzam Wam kontakt a już na pewno interesy z tym czymś, bo normalny człowiek tak setek ludzi w **uja nie robi.