jak dla mnie okropieństwo
- - - Updated - - -
wzory wielu oryginalnych felg AR są wyjątkowe, szukałbym właśnie fajnych felg od AR (może 18 i niekoniecznie od Giulietty), ewentualnie jak kolega zasugerował coś w klimacie (te MAK Torino są oznaczone przez producenta jako dedykowane dla Fiat/AR i są całkiem fajne). sam myślę o przekładce 18" podków ze 159 do Giulietty na nowy sezon letni (oczywiście z mniejszymi oponami, więc będzie wyglądało jeszcze lepiej) :
![]()
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 04-02-2018 o 01:08
Nie wiem co w nich widzisz nudnego
Ja będę takie miał na lato. Na zimę mam 16"....
Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
Edit: zdublował mi się post![]()
Ostatnio edytowane przez Adam100 ; 06-02-2018 o 18:33
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
dokładnie te same opony. a te felgi akcesoryjne fajne będziesz miał.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Panowie a takie fele podejda pod zaciski brembo? http://allegro.pl/alufelgi-borbet-ls...182635739.html
wg parametrow wydaje mi sie ze nie beda obcierac...