Zobacz wyniki ankiety: Czy na Zlocie w Częstochowie ma odbyć się 1/4 mili czy więcej więcej sprawnościówek

Głosujących
45. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1/4 mili

17 37.78%
  • Konkurencje sprwnościowe

28 62.22%
Strona 36 z 57 PierwszyPierwszy ... 262728293031323334353637383940414243444546 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 568

Temat: Zlot w Częstochowie 28-30 sierpnia 2009

adasco
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Fred Zobacz post
    Adas. O ile sie orientuje to formula zlotu ktorą proponujemy jest bardzo bliska temu co chce widziec FAP wiec kazde odejscie w strone pikniku tylko pogorszy nasz odbiór. A co do faktu ze wiekszosc ludzi woli zloty piknikowe to moze to i lepiej. Idealną iloscią uczestnikow na naszym zlocie to ok 80-100 i mysle ze wiecej nie potrzeba.
    a tego to nie wiedzialem. Ale skoro zewszad sie leja biadolenia, jak nas malo - to podalem jeden z powodow, wyluzuj.
    Ja nie krytykuje, bo i sam wole dwie formuly zlotow w ciagu roku. Wiem tylko, ze jesli Wegrzy w przyszlym roku nie zalatwia wielojezycznych informacji (lub chociaz w lengłycz), to ja se ich odpuszcze. W tym roku za CHRL nie wiedzialem, co oni tam na scenie miedla.

Fred
    Gość

Domyślnie

Alez ja jestem wyluzowany tak jak na "nołomennokraj"
    Co do biadolen ze nas malo to raczej mialem na mysli zdziwienie ze te 100 miejsc nie zostalo "rozdrapane" w tydzien po rozpoczęciu zapisow No ale moze to zlotowi wyjdzie na zdrowie

A węgrzyny .. Mnie tam sie na AlfaCity 2008 podobalo mimo ze nie mowili lengłydż. Po prostu fajny wyjazd z fajnymi ludzmi na fajny spot AR

ViP Romeo Avatar robak#21
    Mieszka w
    Chorzów
    Auto
    coś tam wrzeszczy...

Domyślnie

Cytat Napisał adasco Zobacz post
    Wiem tylko, ze jesli Wegrzy w przyszlym roku nie zalatwia wielojezycznych informacji (lub chociaz w lengłycz), to ja se ich odpuszcze. W tym roku za CHRL nie wiedzialem, co oni tam na scenie miedla.
    Adaś dam sobie ręce uciąć ale rozdanie nagród było lengłycz (bodaj Teddy tłumaczył) aaa co prawda wice tylko były po Węgiersku
    [*]

cin_ek
    Gość

Domyślnie

http://www.alfaromeo.pl/index.php?q=9&id=99

a o naszym Zlocie cisza

Skoro z 62 państw było ponad 300 osób to jak od nas będzie nawet 80 to nie ma co narzekać I ciekawe gdzie Ci co widzieli Milano, a zwłaszcza fotki z ukrycia?

Fred
    Gość

Domyślnie

O naszym zlocie cisza bo sie jeszcze nie odbył Szkoda tylko że ze zlotu w Nieborowie zdjecie jest z zeszlego roku a nie z tego :/ A bylo nas tam troche

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    Gtv TS 916 Lusso, 156 JTD SportPack

Domyślnie

Cytat Napisał Fred Zobacz post
    O naszym zlocie cisza bo sie jeszcze nie odbył Szkoda tylko że ze zlotu w Nieborowie zdjecie jest z zeszlego roku a nie z tego :/ A bylo nas tam troche
    Było było, w końcu 18 Gtv'ek w jednym miejscu to rekord raczej ciężki do pobicia nawet w skali Europy, na którymś forum czytałem że w UK było chyba 12 na podobnym zlocie i fakt szkoda że dali zdjęcie z zeszłego roku kiedy były tylko 3 i wtedy to był spot a nie zlot , a co do zlotu w Częstochowie to jak ktoś napisał ważna będzie jakosc a niekoniecznie duża ilosc uczestników, mnie niestety zabraknie.

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Ale wspomnieć mogli że jest w planach. pewnie że jakość się liczy bo lepiej nawet 20 ale świadomych właścicieli niż 100 posiadaczy.

zbig
    Gość

Domyślnie

Ja już jest pewne że będę, czy są potrzebne jakieś wcześniejsze wpłaty np. za branie udziału w jakiejś konkurencji? (kimam w namiocie)
    Pewnie jest to gdzieś napisane ale wybaczcie ogromnyyy brak czasu!

Fred
    Gość

Domyślnie

zbig ... no litości. Poczytaj strone http://zlot2009.alfaholicy.org.pl/
    Przeciez my nie wiemy ktorą opcje wybierasz
    Jesli bedziesz pod namiotem na calym zlocie to placisz 170 PLN. W tej kwocie masz juz wszystkie konkurencje i imprezy

b.pawelek
    Gość

Domyślnie

gdzie dałoby radę*ustalić jakie auta zapisały się już na 400 m? jakieś 3.0, 3.2 v6? Chciałem ustalić jak mocno jest obsadzona najwyższa klasa pojemności?

Do kiedy da radę*się*zapisywać na samo lotnisko? Moje auto stoi u blacharza i nie wiem kiedy dokładnie wyjedzie.

Wiadomo jaka będzie dokładna formuła wyścigu na 1/4 mili? ile przejazdów? Jakie mierzenie ? Samo ET? czy ET + RT?